doğuştan takma seninkiler yerimseniben bu arada bloguma birazcık ilgi ve şevkat bekliyorum bayanlar...:sinifsinif:
tırnaklarımın takma oldugunu düşünenlere
doğuştan takma seninkiler yerimseniben bu arada bloguma birazcık ilgi ve şevkat bekliyorum bayanlar...:sinifsinif:
takibindeyim kuzum biliyorsun bu arada gri ojeni hiç kıskanmadım:dilcikar:
hıh...tabikide kıskanmıycan kaydirigubbakcemile3 ama illa da senin o süper ojeni kıskancam diyorsan gelir sana da sürerim aklinialirimsmile
callidora takipteyim :) ben google hesabımla takip ediyorum blogum yok benim :)
bende 35 yetale dicen sandım kaydirigubbakcemile3 11 tlymıs dimi opuyorumnanaktan
sen yinede gel kuzum oje sohbeti yaparız kaydirigubbakcemile3
you know anacım tırnakların harika görünüyor çok begendim ..:nazar:
aaaa çok sevindim vallahi. Arada uğrayıp kafana eseni yorum da yazabilirsin heeeeç çekinme sen toprağım..
yarına kaldı kuzum gözlerim kapaniiii şimdi hiç çekememyazmam mıı yazarım tabi,
dilek hala foto çekmedin mi kuzum yaa:) ay çok sıktım biliyorum ama ders çalışırken arada bakıyorum hala eklememişsinbana oyalanacak bişeyler lazımsositososito
Bebeekim harikasıın kim düşünüyomuş kız tırnaklarının takma oldğunu guclubacismile
mor ojenin rengine bayıldım you know
Soyulan tırnaklar için ve kırılan tırnaklar için Watsons da, eczanelerde tırnak bakım ürünleri var. Ben tam isim bilmiyorum ama ürünlerden haberim var. Bence bir eczaneye sorarsan sana söylerler yerimseniben
Maşallah baya uzatmışsın da ojedenmi sarardılar o kadar uçları bile sapsarı görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?