fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

ben beceremedim şu foto işini :umursamaz:

Son düzenleme:
oje var canım uzerinde normalde sarı değil elimdeki ojeden sürdüm oda pembe ama tenrengi gibi sarımsı bişi oldu ondan
Benim bi arkadaşım ojesiz duramaz.Ve artık tırnak rengi sarı oldu havasızlıktan seninde öyle oldu sandım.ama yinede uçlarına french yapınca çok daha güzel duruyor tırnakların canım a.s

Benim bi arkadaşım ojesiz duramaz.Ve artık tırnak rengi sarı oldu havasızlıktan seninde öyle oldu sandım.ama yinede uçlarına french yapınca çok daha güzel duruyor tırnakların canım a.s

canım blogum var o ojenin rengini tanıtmak için sürmedim uçlarına

kızlar bende konad almak istiyorummm acaba kullanımı kolaymı bide her ojeyle yapıla biliomuuu bayldım resimlere bende yapmak istiyorummmm

kızlar bende konad almak istiyorummm acaba kullanımı kolaymı bide her ojeyle yapıla biliomuuu bayldım resimlere bende yapmak istiyorummmm

her ojeyle yapılmıyor canım koyu olan ojelerle yapılıyor mesela she nin ojeleriyle oluyor flormarın var bikaç tane zaten bence öyle çok renk olması gerekmez zemine değişik renkler sürersin deseni alışan renklerlede yapabilirsin shenin beyazıyla baska ojeleri karıstırıp istedigin rengi elde edebilirsin istersen sana desende kullandıgım bikaç rengi verebilirim numarasnı

ben konad tan da almak istiyorum nerden alabilirim canım izmirdeyim ben netten falan mı sipariş etmem gerekio???

ben konad tan da almak istiyorum nerden alabilirim canım izmirdeyim ben netten falan mı sipariş etmem gerekio???

googleye özgürce pazarlama yaz cnm orda herrseyi bulursun evet nette satılıyor bankaya yatırıosun parayı 1 gun içinde siparişin geliyor

teşekkür ederim tatlımm:1hug:
daha 1 kere bile manikür görmedi bu tırnaklaraklinialirimsmile
anlaşılıormu ordan bakıncasengözlerimebaksanab

vay be tırnaklara bakınca gzım acık kaldı.masallah.sızınkı tırnaksa benımkıler odundur haaa.yamuk yumuk uzuyolar zaten.hem o desenlerı falan nasıl yaptınız.ojenın özerıne baska bişeymı yapıtırdınız.ne güzel durmuslar öyle.çok kıskandım çokkkkkksempatiksalakcinni

google amcaya sor özgürce pazarlama diye o sana anlatır opuyorumnanaktan

Bende kızım tuğçenin fotolarını koyucam.Çünkü mesaj sayısı resim yüklemeye yetmediği için ben koyayım dedim.Umarım beğenirsiniz.O da sizler gibi çok seviyo ,tırnaklarıyla ve ojeleriyle uğraşmayı ..
Şimdi resimler bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…