• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

tırnaklarımın takma oldugunu düşünenlere

39495_1483485959983_1018870227_31432853_4428398_n.jpg

39495_1483485719977_1018870227_31432851_6980633_n.jpg

hıh...tabikide kıskanmıycan kaydirigubbakcemile3 ama illa da senin o süper ojeni kıskancam diyorsan gelir sana da sürerim aklinialirimsmile

bende 35 yetale dicen sandım kaydirigubbakcemile3 11 tlymıs dimi opuyorumnanaktan
sen yinede gel kuzum oje sohbeti yaparız kaydirigubbakcemile3

callidora takipteyim :) ben google hesabımla takip ediyorum blogum yok benim :)

aaaa çok sevindim vallahi. Arada uğrayıp kafana eseni yorum da yazabilirsin heeeeç çekinme sen toprağım..

bende 35 yetale dicen sandım kaydirigubbakcemile3 11 tlymıs dimi opuyorumnanaktan
sen yinede gel kuzum oje sohbeti yaparız kaydirigubbakcemile3

Gri olan 19 ama aldığım sephoralar 11 yetaleee...

aaaa çok sevindim vallahi. Arada uğrayıp kafana eseni yorum da yazabilirsin heeeeç çekinme sen toprağım..

yazmam mıı yazarım tabi,

dilek hala foto çekmedin mi kuzum yaa:) ay çok sıktım biliyorum ama ders çalışırken arada bakıyorum hala eklememişsin :D bana oyalanacak bişeyler lazımsositososito

yazmam mıı yazarım tabi,

dilek hala foto çekmedin mi kuzum yaa:) ay çok sıktım biliyorum ama ders çalışırken arada bakıyorum hala eklememişsin :D bana oyalanacak bişeyler lazımsositososito
yarına kaldı kuzum gözlerim kapaniiii şimdi hiç çekemem
Bebeekim harikasıın kim düşünüyomuş kız tırnaklarının takma oldğunu guclubacismile

kıskananlarkaydirigubbakcemile3

tırnakların takma diyenlere duyrulur kuşum
ben yakınen tırnaklarıyla tanışma şerefine nail olmuş
bi insan olarak tam anlamıyla oricinal olduğunu söyleyebilirm
ayrıca sürekli oje sürülen tırnak zamanla sarabilir
bunu oje kullanan herkes bilir kaldı kiş senin tırnakların
pambuk kadar beyaz.. ben ne sarı tırnaklar gördüm...

Back