• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

you know yine döktürmüsün canim süper benim merak ettigim sey:
ev isleri falan yaparken benimkiler hemen ciziliyor siliniyor , 2 saat ugras ugras sürüyorum kenarini kiyisini temizliyorum . ... sonra kanimca güzel bi görüntü cikiyor ve sonra mutfaga diyorum , iki tabagi musluk altina tutup makineye koyuyorum , sonra bir bakmisim cizik cizik olmus, nedir püf noktan qiiii :1:

you know yine döktürmüsün canim süper benim merak ettigim sey:
ev isleri falan yaparken benimkiler hemen ciziliyor siliniyor , 2 saat ugras ugras sürüyorum kenarini kiyisini temizliyorum . ... sonra kanimca güzel bi görüntü cikiyor ve sonra mutfaga diyorum , iki tabagi musluk altina tutup makineye koyuyorum , sonra bir bakmisim cizik cizik olmus, nedir püf noktan qiiii :1:

üstüne koruyucu sürüyorum canım parlatıcı dediğimiz cinsten bide cok sık değiştiririm renk mesela siliyorum ev işini bitiriyorum öyle yenisini sürüyorum mutfaga gelince zaten elimde bulasık yıkamıyorum direk makineye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yada kocişe yeni oje surdum sunu alıver fln diyorum sempatiksalakcinni

anlasildi ustam tamam yerimseniben Şeniz, bende koruyucu süreyim sürmüyordum onu hic, bide öyle yapayim ,tsk öptüm

c1.png

Giresunlu Arzu ve you_know elleriniz çok güzel gözüküyor,ojeleriniz de çok yakışmışboshayallersmile

Back