• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

oradan sipariş veriyorsun canım iletişim ksmından mail at butun setlerin fiyatlarını gönderiyorlar

Tırnaklarım uzuyorr...

Kızlar bunuda bugün almıştım çok iyi bişey değil ama sizde duruşunu çok beğendim...
yalnız sizin gibi baskı detaylarıyla falan pek uğraşamam ben hazır aldım bende..
sizce nasıl desen bu
taktığımdada koyarım birgün kısaltıcam çünkü biraz diplerinden...

Tırnaklarım uzuyorr...

Kızlar bunuda bugün almıştım çok iyi bişey değil ama sizde duruşunu çok beğendim...
yalnız sizin gibi baskı detaylarıyla falan pek uğraşamam ben hazır aldım bende..
sizce nasıl desen bu
taktığımdada koyarım birgün kısaltıcam çünkü biraz diplerinden...

tırnakların çok güzel canım :nazar:
seviyorum böyle tırnakları
desenler de çok hoş

butter5.jpg

butter4.jpg

Chocolatestar sana 2 sorum olck=) manikürün süper,nerede yaptırıosn? Dieri de oje mükemmel duruyor, bunun için oje dışnda ek olrk ne kullnıyorsun? cvplarını bkliormzemuszemus

Son düzenleme:
Chocolatestar sana 2 sorum olck=) manikürün süper,nerede yaptırıosn? Dieri de oje mükemmel duruyor, bunun için oje dışnda ek olrk ne kullnıyorsun? cvplarını bkliormzemuszemus

canim manikurumu kendim yapiyorum, tirnak diplerimi asla kesmem, iterim, bol bol da tirnak eti yumusaticisi surerim. Lush marka Lemony Flutter tavsiye ediyorum. Baz olarak genelde kalyon kullanirim, ojenin uzerine de Sally Hansen Insta Dri kurutucu cila ya da Golden Rose Quick Dry kurutucu cila kullanirim, bu kadar =)

chocolatestar tırnakların çok güzeell
ben kendi ellerimi tırnaklarımı hç beğenmem. turnaklarım geniş o yüzden çok kötü görünüyorlar :( chocolaster geniş tırnaklılar nasıl yapmalı manikürünü?

chocolatestar tırnakların çok güzeell
ben kendi ellerimi tırnaklarımı hç beğenmem. turnaklarım geniş o yüzden çok kötü görünüyorlar :( chocolaster geniş tırnaklılar nasıl yapmalı manikürünü?

genis tirnaklilar, tirnak tepesini kut kesmeli. aniden kut biten tirnak o genislik hissini goturuyor, aksi gibi algilansa da. ayrica ojeyi yanlarda az bir miktar bosluk birakarak surmeli ki dar gorunsun. ve tirnaklarini biraz uzun birakmali, boy-en dengesi acisindan. benim de tirnaklarim dar degil aslinda, bence kotu gozukmuyorlardir =)

teşekkür ederim cevabın için ;) ben de oje sürerken kenarlarda boşluk bırakıyorum ama sonra o görüntüyü de sevmiyorum. ellerimi hiç beğenmediğimden ne yaparsam yapayım çok çirkin geliyor :(

canim manikurumu kendim yapiyorum, tirnak diplerimi asla kesmem, iterim, bol bol da tirnak eti yumusaticisi surerim. Lush marka Lemony Flutter tavsiye ediyorum. Baz olarak genelde kalyon kullanirim, ojenin uzerine de Sally Hansen Insta Dri kurutucu cila ya da Golden Rose Quick Dry kurutucu cila kullanirim, bu kadar =)

Denizcim bu tırnak yumuşatıcısını nerden alabiliriz? Birde fiyatı nedir acaba ? Krem gibi sanırım . Yağ gibi olanlar birde .

Back