Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oradan ulaşamazsan birkaç sitede daha satışı var...tşk you_know.googlede buldum yanlız nerden temın edebılecegıme dair hıc bır bılgı yok.fıyatlarıda yok...:uhm:
oradan ulaşamazsan birkaç sitede daha satışı var...
-tirnakshop.com
-kozmetikcim.com
bir bak istersen,sevgiler a.s
Teşekkürler canım ..
tırnakların çok güzel canım
seviyorum böyle tırnakları
desenler de çok hoş
Chocolatestar sana 2 sorum olck=) manikürün süper,nerede yaptırıosn? Dieri de oje mükemmel duruyor, bunun için oje dışnda ek olrk ne kullnıyorsun? cvplarını bkliormzemuszemus
chocolatestar tırnakların çok güzeell
ben kendi ellerimi tırnaklarımı hç beğenmem. turnaklarım geniş o yüzden çok kötü görünüyorlar chocolaster geniş tırnaklılar nasıl yapmalı manikürünü?
canim manikurumu kendim yapiyorum, tirnak diplerimi asla kesmem, iterim, bol bol da tirnak eti yumusaticisi surerim. Lush marka Lemony Flutter tavsiye ediyorum. Baz olarak genelde kalyon kullanirim, ojenin uzerine de Sally Hansen Insta Dri kurutucu cila ya da Golden Rose Quick Dry kurutucu cila kullanirim, bu kadar =)
Denizcim bu tırnak yumuşatıcısını nerden alabiliriz? Birde fiyatı nedir acaba ? Krem gibi sanırım . Yağ gibi olanlar birde .
LUSH'i biliyor musunuz? Cevahir'de, Istiklal Caddesi'nde, Nisantasi City's de var. Fiyati 24 lira olmasi lazim, bir kap dolusu geliyor. Gramaji 50 gr.