ÇAĞIRMA ozaman@nuryolu cok guzel pastalar yapiyomus ya
3 kere kazanmis galiba tehlike yokÇAĞIRMA ozaman
Olsun oylar bölünmesin3 kere kazanmis galiba tehlike yok
Normal değil bu hallerim ben sınırlı İsem çok güzel temizlik yapıyorum yada kendimi mutfağa veriyorumAnladim bi isler oldugunu
Benim ki de 10 krs ytmuştu çıktı sonraOglum sabah kulakligin plastigini yuttu nasıl çıkaracak bekliyoruz hala tık yok
Kakasını takip et, çıkarır inşallah. Benim oglanda oyuncak cicegin yaprağını ısırıp yutmuştu, çıktıOglum sabah kulakligin plastigini yuttu nasıl çıkaracak bekliyoruz hala tık yok
Su versem icemiyo onu nasıl yuttu anlamadım bide gülüyor zorla açtım ağzını tekini cikarabildimBenim ki de 10 krs ytmuştu çıktı sonra
Yemek versen yem3zler ☺Kakasını takip et, çıkarır inşallah. Benim oglanda oyuncak cicegin yaprağını ısırıp yutmuştu, çıktı
İçmek mi istemiyor icemiyor mu bir Dr a mi gitsenSu versem icemiyo onu nasıl yuttu anlamadım bide gülüyor zorla açtım ağzını tekini cikarabildim
Benimde kalkıp yapasim var sonra sakin ol diyorum kendime acele işe şeytan karisirSadece malzeme alacağım
Tarif bugün gelmez
Ayran meyvesuyu falan içiyor canım sadece suyu icmiyo zorla arda yudum yudum veriyoruz 1 çay bardagi şu içmeden geçirdiği günler varİçmek mi istemiyor icemiyor mu bir Dr a mi gitsen
Hazırda bekliyormuş ilk yazanlardan
Canım sağolasın aldım tarif
Kaç ayın patlaması var ne yapsınbende püskevüt pastası mı yapsam. Anca ona müsaitim
Ben sendn korkuyorum zatiRakiplere göz dağı veriyorum
Benimde kalkıp yapasim var sonra sakin ol diyorum kendime acele işe şeytan karisir