- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.825
- 60
Başta göreydim ugrasmazdım
Abla görmedin mi öldürdü biziGel burayao pasta yapılacak ona göre
Ne kim ne olmuşşş şeyy ocakta yemeğaaam vaarrrr
Abla görmedin mi öldürdü bizieşim bile gördü sen daha uğraşma yapmaya birinci belli diyor
Büyük aldım gldimmmGel kardeşim gel
Girdim çıktım yorumda yapamadım komşudan, onun fiyatı ne kadar kuzuBu arada fincanimi sormadinizanamdan yuruttum
Bilemiyorum valla Lunya cim cok uzun zaman oldu annem alaliGirdim çıktım yorumda yapamadım komşudan, onun fiyatı ne kadar kuzu
Varsa bildiğiniz böyle bardak satan bir site linkte atsana banaBilemiyorum valla Lunya cim cok uzun zaman oldu annem alalisorayim bi hatirliyo mu
Anneme sordum hatirlamadi kuzu:)Varsa bildiğiniz böyle bardak satan bir site linkte atsana bana
Keyfin yerinde bakıyorum da, pasta sana yaramış kızTabak canak isteyenler soyleyin yollayayim fiyatta anlasiriz
Ask olsun benim keyfim hep yerindeKeyfin yerinde bakıyorum da, pasta sana yaramış kız
Yok yok, bugün bi başkasın. Ayrı bir neşen var. O pastayı bende yapsam sevinçten dört köşe olurdumAsk olsun benim keyfim hep yerinde
Herkes gaçtuuu, kimselee gelmiyuu. Azerinnn pastadan sonra gelenler gelmez olduu, herkesi gaçurdduNereyesunuz
Herkes gaçtuuu, kimselee gelmiyuu. Azerinnn pastadan sonra gelenler gelmez olduu, herkesi gaçurddu