- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Nasılsın bizi sensiz bizi tarifsiz bırakma lilinamamimBirTutamMutluluk20 kuzum ellerine sağlık enfes gözüküyor herzaman ki gibi
Tebrik ederim birinciliğini
Bizi görsel şovlarından mahrum bırakma lütfen etkisiz de olsanbüyük zevkle defalarca baktım,en yoğun zamanımda da sırf oy için girmiştim hem de eşim göremeden tek başıma seçtim göstercem bi ara,şüphesiz yine senin pastanı seçecek
Teee ilk yarismalarda hileler karisiyodu ya o yuzden oyle didim nevoBiz hep güzeldik
BirTutamMutluluk20 kuzum ellerine sağlık enfes gözüküyor herzaman ki gibi
Tebrik ederim birinciliğini
Bizi görsel şovlarından mahrum bırakma lütfen etkisiz de olsanbüyük zevkle defalarca baktım,en yoğun zamanımda da sırf oy için girmiştim hem de eşim göremeden tek başıma seçtim göstercem bi ara,şüphesiz yine senin pastanı seçecek
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın bizi sensiz bizi tarifsiz bırakma lilinamamim
Ama yıllardır sorunsuz sen yeni geldinTeee ilk yarismalarda hileler karisiyodu ya o yuzden oyle didim nevosen guzelsin o ayri
Enisteye saygilar en buyuk destekcim oldu kendisi
5 sene ara verdim dimiAma yıllardır sorunsuz sen yeni geldin
Daha 5.5 saat varAnaa 2 kisi daha oy verniso son oyu veren canlar kimseniz cok tesekkur ederim
Aynen büyümüşsün:)Tariflerin açısından söylemiyorum:)Her konuda:)5 sene ara verdim dimibuyudum de geldim ama
Hangi konularda mesela nevo ask olsunAynen büyümüşsün:)Tariflerin açısından söylemiyorum:)Her konuda:)
Büyümek nasıl oluyorsa o anlamda:)Daha olgun ve anlayışlı bir kadın var artık karşımda:)Hangi konularda mesela nevo ask olsun
O zamanlar anlayişsiz miydim yaniBüyümek nasıl oluyorsa o anlamda:)Daha olgun ve anlayışlı bir kadın var artık karşımda:)
BirTutamMutluluk20 ve N Nana tşk etmiş bende sizlere tşk ederim çok şahane yarışma arkadaşlarımdan oldukları için
Anladım zatiiieski Lunyamı istiyom beeen
Hangi konularda mesela nevo ask olsun
Hemen altını karıştırmaO zamanlar anlayişsiz miydim yaniazucuk kavgaci olmus ola bilirim onlar da link dagitmasaymis
Daha 29 olacam ya bu ay
Eski lunya yok artık, onu unut
Yaşlandın demek istiyor
Yok sen hep olgundunHemen altını karıştırma
O zaman küçüktün büyümüşsün
Bende büyümüş müyüm
Bunu kim soyleyecek diye bekledim hep
Seninle yaşıt sayılırız o zamanDaha 29 olacam ya bu ay