- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Sağol canımÇok ısrar ettin madem nevroşum 2 tarif ayirsak yeter
Rabbim şifa versin, kolay geçsin inşAllah
İyi o zaman canım her şey iyi olur inşaallah:)Sağol abla. Kapalı yöntem yapacak dr sordum kimseyi çağıyım Mı ben yardımcınolamam diye dr gerek yok o herşeyini kendi yapacak dediannem gelecek bir tek ameliyat günü çocukları ona bırakıp eşimle gideceğim
Tamam ayıralımÇok ısrar ettin madem nevroşum 2 tarif ayirsak yeter
Rabbim şifa versin, kolay geçsin inşAllah
Fransız usulü mü,italyan usulü mü olsun
İnşallah abla sağolİyi o zaman canım her şey iyi olur inşaallah:)
Öz be öz Anadolu üsulüFransız usulü mü,italyan usulü mü olsun
O yüzden pusuda beklemek şartNevroş şimdi yine diyecek istediğiniz tarifi alabilirsiniz ama 1 eylülde tarifi ilk siz mesaj olarak yazarsanız diye yoksa acimadan ilk ısteyene veriyor tarifi
Aynen yazma saatine bile bakıyorumNevroş şimdi yine diyecek istediğiniz tarifi alabilirsiniz ama 1 eylülde tarifi ilk siz mesaj olarak yazarsanız diye yoksa acimadan ilk ısteyene veriyor tarifi
Tamam o zaman sana kavurmayı yazdımÖz be öz Anadolu üsulü
Gece açsam burada olurlar mı?Nevreste 31 Ağustos gecesi mi açarsın 1 Eylül sabahı filan mı
Başım gözüm üstüne ama evde sacım yokTamam o zaman sana kavurmayı yazdım
Sen aç bak nasıl toplanırlarGece açsam burada olurlar mı?
Genelde sabah buradalar:)
Bazen klasikler çok tutuyor:)Bence bu kategoride biraz sunum biraz sevdikleri tarifler oy alacak:)Başım gözüm üstüne ama evde sacım yokbeğenmez kk tencere kavurmasını
Nevroş hani kavurma benimdiTamam o zaman sana kavurmayı yazdım
Benim işime gelebilir:)Sen aç bak nasıl toplanırlar
Almadı zatenNevroş hani kavurma benimdi
Valla ben onu bunu bilmem canımın çektiğini isteyeceğimBazen klasikler çok tutuyor:)Bence bu kategoride biraz sunum biraz sevdikleri tarifler oy alacak:)
Olurlar olurlar en az 10 kişi pusuda bekliyor oluruzGece açsam burada olurlar mı?
Genelde sabah buradalar:)