- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar hemsom nasılsınİyi akşamlar
Olsun canım.anlatsin boşver sana anlatmayacakta kimle paylaşacak idare etKardesime kizmis,anneanneme kizmis,teyzeme kizmis babama desen hep kizgin zatenbana da arada laf sokuyo eger yeni bi vukuat yoksa eskileri hatirlayip
Nasil olayim bebekim anam geldi demin baya konustu bi suru kisiye sinirlenmis yineatarli anlicagin"ama anne suc sende tepene cikariyosun sonra neden yaptilar diyosun" diyince de hep ben sucluyum zaten diyo
Kuzum nasilsin , gelebildiniz mi bursayaLunya benim balim
Yok kuzum gene KV lerin yanına gittik geldik.iki gün kaldık.Kuzum nasilsin , gelebildiniz mi bursaya
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın ne var ne Yokİyi akşamlar hemsom nasılsın
Bakma cok baktikca daha cok kafan karisacakYok kuzum gene KV lerin yanına gittik geldik.iki gün kaldık.
Evdeyim.simdi bugün yine fayans baktık iyice aklım.karisiyor baktıkça
Bende iyiyim çok şükür canım .döndüm eve fayanslari almamız lazım hala secemedim yarın artık alacağızİyiyim çok şükür canım sen nasılsın ne var ne Yok
Yarın almamiz lazım.zaten eşim evde iken pazartesi usta gelecek oy oy çok kararsızımBakma cok baktikca daha cok kafan karisacak
Esin izinde miYarın almamiz lazım.zaten eşim evde iken pazartesi usta gelecek oy oy çok kararsızım
Oh ne güzel insanın evi gibisi yok valla biz hala köydeyiz. Seviyorum köyü ama evimi özledim denize gidecektik sözde tatil diye adet oldum oda kaldı bu yazdan da yine hiç bşy anlamadım.Bende iyiyim çok şükür canım .döndüm eve fayanslari almamız lazım hala secemedim yarın artık alacağız
Bugün de Koçtaş da baktık orda da beğendim bir iki tane bilmiyorum ne yapcam
Pazartesi usta gelecek.
Bayram izniEsin izinde mi
Tüh banada öyle olur bayramlarda tatillerde kesin adet olurumOh ne güzel insanın evi gibisi yok valla biz hala köydeyiz. Seviyorum köyü ama evimi özledim denize gidecektik sözde tatil diye adet oldum oda kaldı bu yazdan da yine hiç bşy anlamadım.
Çok güzel modeller çıkmış aslında yeni güzel bşy seçersin sen kesin
Geçen bayramda aynı oldu Merakla bekliyorum canımTüh banada öyle olur bayramlarda tatillerde kesin adet olurum ☺
Seceyim sana Atacam hepsini
Ohh maşAllahBayram izni ☺
Bende merak ediyorum inşallah güzel.birsey ortaya çıkarGeçen bayramda aynı oldu Merakla bekliyorum canım ☺❤
Yarın son o yüzden halletmek çok iyi olacak yoksa işinin yogunlugundan zorlanirizOhh maşAllah
İnşallah canımBende merak ediyorum inşallah güzel.birsey ortaya çıkar ☺