• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Kardesime kizmis,anneanneme kizmis,teyzeme kizmis babama desen hep kizgin zaten:KK70:bana da arada laf sokuyo eger yeni bi vukuat yoksa eskileri hatirlayip:KK70:
Olsun canım.anlatsin boşver sana anlatmayacakta kimle paylaşacak idare et ☺️

Nasil olayim bebekim anam geldi demin baya konustu bi suru kisiye sinirlenmis yine:KK53:atarli anlicagin:KK70:"ama anne suc sende tepene cikariyosun sonra neden yaptilar diyosun" diyince de hep ben sucluyum zaten diyo:KK45:

Ayyy aynısını ablam bana dedi, çok tepene çıkarıyorsun sonra karılıyorsun diye. Bende bubayram cok soylendim, annen genç ise Allah'ın emri ile kendime kanka olarak istiyorum :D:D

Kuzum nasilsin , gelebildiniz mi bursaya :KK37:
Yok kuzum gene KV lerin yanına gittik geldik.iki gün kaldık.
Evdeyim.simdi bugün yine fayans baktık iyice aklım.karisiyor baktıkça :KK45:

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın ne var ne Yok 🥰
Bende iyiyim çok şükür canım .döndüm eve fayanslari almamız lazım hala secemedim yarın artık alacağız 🙄
Bugün de Koçtaş da baktık orda da beğendim bir iki tane bilmiyorum ne yapcam 😕
Pazartesi usta gelecek.

Bende iyiyim çok şükür canım .döndüm eve fayanslari almamız lazım hala secemedim yarın artık alacağız 🙄
Bugün de Koçtaş da baktık orda da beğendim bir iki tane bilmiyorum ne yapcam 😕
Pazartesi usta gelecek.
Oh ne güzel insanın evi gibisi yok valla biz hala köydeyiz. Seviyorum köyü ama evimi özledim 🥺 denize gidecektik sözde tatil diye adet oldum oda kaldı bu yazdan da yine hiç bşy anlamadım.
Çok güzel modeller çıkmış aslında yeni güzel bşy seçersin sen kesin 🤗

Oh ne güzel insanın evi gibisi yok valla biz hala köydeyiz. Seviyorum köyü ama evimi özledim 🥺 denize gidecektik sözde tatil diye adet oldum oda kaldı bu yazdan da yine hiç bşy anlamadım.
Çok güzel modeller çıkmış aslında yeni güzel bşy seçersin sen kesin 🤗
Tüh banada öyle olur bayramlarda tatillerde kesin adet olurum ☺️
Seceyim sana Atacam hepsini 😘

Back