• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
İllaki gelir ama kıza laf sokma uslu dur çeneni tut kardeşini savunup durma dertlenirse.. kardeşinin kulağını çek 😁
Ben hiç öyle şeyler yapmadım bana imkan verdiği halde ben çok sabrederim evvab benim sınırlarımi bayağı zorlamaları gerekir sinirlenmem için gelin yolu yariladi bu konuda ama daha var :KK45:

Bende öyle mi yapayim :KK70:
Büyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanim :D

Büyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanim :KK70:
Kayinvalidemin köyünden olamaz orası başka ülke ordan zor 😁
Kp min koyundekilerde sosyete onlarda zor 😁
Dışardan olur herhalde ☺️
Aman ben neyini kiskanacagim artık ahım gitmiş bağım kalmis :KK70:
Yeni gelince aşık atacak halim yok:KK70:
Gelsin de kvlerin ilgisi ona yogunlassin biraz 😁

Kayinvalidemin köyünden olamaz orası başka ülke ordan zor 😁
Kp min koyundekilerde sosyete onlarda zor 😁
Dışardan olur herhalde ☺
Aman ben neyini kiskanacagim artık ahım gitmiş bağım kalmis :KK70:
Yeni gelince aşık atacak halim yok:KK70:
Gelsin de kvlerin ilgisi ona yogunlassin biraz 😁
Valla bilmiyorim keşke eşim çok çocuklu ailede olsaydı da başka kardeşleri olsaydı diyorum bende

Yazık tek kardeşi var biz birbirimizi istemeyince çok gorusemiyorlar

Bende 3 kardeş daha var şükür hepsi ile problemimiz yok eşimin de benimde ama tek kardeş olunca anlasamamak kötu

sende artık bizden sin :))
herkesi etiketliyorim da bulamadım :))
ben gorumceuim hiç iyi bişey değil geline daha bir kere laf sokmuslugim yok sevmiyormus beni çocuklarımı kiskaniyormus pok yesin :63:
şükür yine disardaydik annemi ve ablamı bekliyorim şimdi

:KK15:

Ahhh ne eksinlar bekliyor senni bir bilsen :rolleyes:
Bos ver kardesinin hatri icin🤫

Nasil olayim bebekim anam geldi demin baya konustu bi suru kisiye sinirlenmis yine:53:atarli anlicagin:70:"ama anne suc sende tepene cikariyosun sonra neden yaptilar diyosun" diyince de hep ben sucluyum zaten diyo:45:

Back