- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.539
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle mi yapayimBak 10 senedir bir çekişme var bizde hatta benim yarim akıllı ben nisanliykrn başladı kıskanmaya
Ben hiç öyle şeyler yapmadım bana imkan verdiği halde ben çok sabrederim evvab benim sınırlarımi bayağı zorlamaları gerekir sinirlenmem için gelin yolu yariladi bu konuda ama daha varİllaki gelir ama kıza laf sokma uslu dur çeneni tut kardeşini savunup durma dertlenirse.. kardeşinin kulağını çek
Büyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanimBende öyle mi yapayim
Kayinvalidemin köyünden olamaz orası başka ülke ordan zorBüyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanim
Valla bilmiyorim keşke eşim çok çocuklu ailede olsaydı da başka kardeşleri olsaydı diyorum bendeKayinvalidemin köyünden olamaz orası başka ülke ordan zor
Kp min koyundekilerde sosyete onlarda zor
Dışardan olur herhalde ☺
Aman ben neyini kiskanacagim artık ahım gitmiş bağım kalmis
Yeni gelince aşık atacak halim yok
Gelsin de kvlerin ilgisi ona yogunlassin biraz
Lunya kim ki zaten
Lunya kim ki zaten
Lunya kim ki zaten
Lunya kim ki zaten
Huhhuuu Bu etikete gelene kadar cumadan beri atamadığım tiribi atıp geldim
Lunya kim ki zaten
Kardesimin dugununde oynamak istiyorum insallahHayatın çokmu monoton
Bos ver kardesinin hatri icinsende artık bizden sin :))
herkesi etiketliyorim da bulamadım :))
ben gorumceuim hiç iyi bişey değil geline daha bir kere laf sokmuslugim yok sevmiyormus beni çocuklarımı kiskaniyormus pok yesin
şükür yine disardaydik annemi ve ablamı bekliyorim şimdi
Ahhh ne eksinlar bekliyor senni bir bilsen
Kuzu nasılsın
Nasil olayim bebekim anam geldi demin baya konustu bi suru kisiye sinirlenmis yineatarli anlicagin"ama anne suc sende tepene cikariyosun sonra neden yaptilar diyosun" diyince de hep ben sucluyum zaten diyoKuzu nasılsın
Lunya benim balimLunya kim ki zaten