En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
İllaki gelir ama kıza laf sokma uslu dur çeneni tut kardeşini savunup durma dertlenirse.. kardeşinin kulağını çek
Ben hiç öyle şeyler yapmadım bana imkan verdiği halde ben çok sabrederim evvab benim sınırlarımi bayağı zorlamaları gerekir sinirlenmem için gelin yolu yariladi bu konuda ama daha var

Bende öyle mi yapayim
Büyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanim

Büyük gelinler buldumcuksa ki sen öyle değilsin eminim çok kıskanç oliyorlar bir ailede bir gelin kaynananın akrabası yada köylüsü ise ya çok tutuluyor yada yok sayılıyor ben yok sayilanlardanim
Kayinvalidemin köyünden olamaz orası başka ülke ordan zor
Kp min koyundekilerde sosyete onlarda zor
Dışardan olur herhalde
Aman ben neyini kiskanacagim artık ahım gitmiş bağım kalmis
Yeni gelince aşık atacak halim yok
Gelsin de kvlerin ilgisi ona yogunlassin biraz

Valla bilmiyorim keşke eşim çok çocuklu ailede olsaydı da başka kardeşleri olsaydı diyorum bende

Yazık tek kardeşi var biz birbirimizi istemeyince çok gorusemiyorlar

Bende 3 kardeş daha var şükür hepsi ile problemimiz yok eşimin de benimde ama tek kardeş olunca anlasamamak kötu

Bos ver kardesinin hatri icin

Nasil olayim bebekim anam geldi demin baya konustu bi suru kisiye sinirlenmis yineatarli anlicagin"ama anne suc sende tepene cikariyosun sonra neden yaptilar diyosun" diyince de hep ben sucluyum zaten diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…