- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Kuzum senin temizliği bolmiyim dedim hazir ilham perilerin gelmişken
Al buyur yorgunluğu azaltır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin temizliği bolmiyim dedim hazir ilham perilerin gelmişken
Kanka cok pis yoruldum yaBak azerine dip köşe dedi hala gelmedi sanırım kafa yaptı çamaşır suyu BirTutamMutluluk20
Afiyet olsun BirTutamMutluluk20 ikinize fincanlar azerinn icin o yaldizsiz bardaklarda icemezHayırlı akşamlar
Kahveyi kim yapıyor
Ellerine sağlık canım ellerin dert görmesinAfiyet olsun BirTutamMutluluk20 ikinize fincanlar azerinn icin o yaldizsiz bardaklarda icemez
Sagolasin kukiricim pek guzelmisilk defa turk kahvesi icicem bu aradaAfiyet olsun BirTutamMutluluk20 ikinize fincanlar azerinn icin o yaldizsiz bardaklarda icemez
Amin canımEllerine sağlık canım ellerin dert görmesin
Nasılsın
yapti mi?gurtmingotam pastayı ekledin mi canım
Aaa coddi misin kız icmedin mi hiçSagolasin kukiricim pek guzelmisilk defa turk kahvesi icicem bu arada
Evet yaptı:)yapti mi?
Aaa coddi misin kız icmedin mi hiç
İyi diyelim iyi olsun tırlatmaya az kaldıAmin canım ☺
İyi diyelim iyi olsun
Sen nasılsın
Yok hic icmedim yasadigim yerde satilmiyo bizim buralarda icilmiyor zaten nescafe iceriz bizAaa coddi misin kız icmedin mi hiç
İyi akşamlar canımİyi akşamlar
Tahtim sallaniii tutun beniEvet yaptı:)
Kardeşine söyle gelirken getirsin :)Hiç merak etmedin mi:)Nescafe ile kıyaslanamaz:)Yok hic icmedim yasadigim yerde satilmiyo bizim buralarda icilmiyor zaten nescafe iceriz biz
Yok hic icmedim yasadigim yerde satilmiyo bizim buralarda icilmiyor zaten nescafe iceriz biz
Sen niye icmedin kizBende 2-3 yıl öncesine kadar hiç içmemiştim