- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Teşekkür ederiz canım sozlestik ama kahveleri tutturamadikAfiyet olsun ikinizede ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz canım sozlestik ama kahveleri tutturamadikAfiyet olsun ikinizede ☺
Anacığım da çok severdi kahveyi her sabah uyanır uyanmaz bir fincan türk kahvesi icerdi.en son ped filmini cektirdigimizde yapmıştım icmisti son kahvesini.Oy anam oyy kukrimmm
Anne kız negüzel kahve aşkınız varmışAnacığım da çok severdi kahveyi her sabah uyanır uyanmaz bir fincan türk kahvesi icerdi.en son ped filmini cektirdigimizde yapmıştım icmisti son kahvesini.
Apartman inerdi kız her sabah iki.komsumuz ben annem ise gitmeden ben icerdik kahve hey gidi günler heyAnne kız negüzel kahve aşkınız varmış
Afiyet olsun ablacimBende kahve içiyom yani
Nevreste ye özel mesaj at canım istediğin tarifi o olur derse olurselam kızlar ,
illa pandispanyalı pasta mı olması gerekiyor
komşularda var oooApartman inerdi kız her sabah iki.komsumuz ben annem ise gitmeden ben icerdik kahve hey gidi günler hey
Afiyet olsun ablaBende kahve içiyom yani
tarif yok şu an aklımda da sadece pandispanya yapılması şart mı diye merak ettmNevreste ye özel mesaj at canım istediğin tarifi o olur derse olur
Değildir canım başka malzemelerle de pasta yapılabilirtarif yok şu an aklımda da sadece pandispanya yapılması şart mı diye merak ettm
tarif ekleyenlere baktım hepsinde sanırım vardı o yüzdenDeğildir canım başka malzemelerle de pasta yapılabilir
Ama burdan söyleme yapacaksan nevresteye yaz ☺
Tamam canım hayırlısı bulursan yazarsın nevresteyetarif ekleyenlere baktım hepsinde sanırım vardı o yüzden
düşünüyorum bakalım
BakiyirüüümBlue_Peri özele bak
Afiyet olsun abla
Muhteşem ablam çok beğendimEki Görüntüle 2296594
Hanımlar bu elbise nasıl dün sipariş verildi biraz önce geldi,düğün filan olursa giymek için daha öncede beğenmiştim bunu..