Ben elimdeki ana malzemelerle yapacağım pastamı ama yüklemem yesin çoluk çocukBen de sırf evdekiler yesin diye yapıcamçok sönük kaldım bu sefer
Esimde diyor netten mi alsak bu zamana mi sıkışır bu iş dedim bendeMarkalarda bile daha uygun fiyatlar diyorum :)
Yapmışken yükle emeğin yenmesinBen elimdeki ana malzemelerle yapacağım pastamı ama yüklemem yesin çoluk çocuk
Ne alıyorsunuz kuzumEsimde diyor netten mi alsak bu zamana mi sıkışır bu iş dedim bende
Eşime takım elbiseNe alıyorsunuz kuzum
Mağazaları gezip deneyip netten alabilirsinizEşime takım elbise
Dün esimde aynısını dedi de araya hayran tatili girecek 17 dinde giyecekMağazaları gezip deneyip netten alabilirsiniz
Yetişmeyebilir canım outlet mağazalar var mı orda onlarda uygun oluyorDün esimde aynısını dedi de araya hayran tatili girecek 17 dinde giyecek
Yok dün eşime sa... A girelim dedik olmaz dedi k...i ye girelim dedim ona da hayirxdedi kendi bilirYetişmeyebilir canım outlet mağazalar var mı orda onlarda uygun oluyor
Bak Bak , etiket yapmamış bana diye laf edeceğimi biliyor ya hemen yazdı
Aşk olsunBak Bak , etiket yapmamış bana diye laf edeceğimi biliyor ya hemen yazdı
Iyiyim çok şükür miniğim, temizlik yapıyorum köye gitmedenAşk olsun
sen bir gün beni unut bak etiket için nasıl tutuyorum (iç sesim )
nasilsin canım benim
Keşke bende yapsam canm hiç istemiyorIyiyim çok şükür miniğim, temizlik yapıyorum köye gitmeden
Sen nasılsın, ne yapıyorsun
Bende mecbur yapıyorumKeşke bende yapsam canm hiç istemiyor
Bak azerine dip köşe dedi hala gelmedi sanırım kafa yaptı çamaşır suyuBende mecbur yapıyorum
Bende temizlik yapıyorum, şimdi ara verdim. Bebe emziriyorum. Zor oluyor