Tamam yapalım :)Kendimi geliştirdim, yine kahvaltı sofrası olursa yapacağım
Sen merkezde misin kuzu ben gelirsem merkeze geliyorum Eylül de düğünde var ordaBayrama gerek yok ki sen geliyorum de o dakika yaparım
Nereye geliyorsunuz öyle yada böyle ben bulur gelirim yanınaSen merkezde misin kuzu ben gelirsem merkeze geliyorum Eylül de düğünde var orda
Belki bayramda gelebilirim tam caminin oraya çok yakınNereye geliyorsunuz öyle yada böyle ben bulur gelirim yanına
Biz köyde oluyoruz bayramdaBelki bayramda gelebilirim tam caminin oraya çok yakın
Bu arada bizim heykel orasıBelki bayramda gelebilirim tam caminin oraya çok yakın
O zaman kışın gelirim tatile gidersem mutlaka buluşuruzBiz köyde oluyoruz bayramda
InsAllah canımO zaman kışın gelirim tatile gidersem mutlaka buluşuruz
İskenderler senden amaInsAllah canım
Istediğin iskender olsun, caminin yanında meşhur iskendercimiz varİskenderler senden ama
Istediğin iskender olsun, caminin yanında meşhur iskendercimiz var
Ahhh keşke ne güzel olurdu
Nevrosum başımızın tacı
Ahhh keşke ne güzel olurdu
Biz zaten burada olduğumuzdan bir yere gidemiyoruz.Bir memlekete gidebilsek yazları gezeceğiz:)
Dağ dağa kavusmaz insan insana kavusurmus bir gün buluşuruz neden olmasınNevrosum başımızın tacıbirgün mutlaka onu yakından göreceğim
İnşaallah canım benimNevrosum başımızın tacıbirgün mutlaka onu yakından göreceğim
İnşaallah canımDağ dağa kavusmaz insan insana kavusurmus bir gün buluşuruz neden olmasın
Canım sen bursadan mısınBu arada bizim heykel orası
EvettCanım sen bursadan mısın
Bende
Neresi