- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Bi el at ta konuyu açmaya goturelimArkandayiz canfeb ha gayret tut tut tut amann dusureyim deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi el at ta konuyu açmaya goturelimArkandayiz canfeb ha gayret tut tut tut amann dusureyim deme
1 eylül 00:00 da yazarım benOffff şahane olur:)
Yettim bacımBi el at ta konuyu açmaya goturelim
İnşaallah o zaman yeni evimde olurum1 eylül 00:00 da yazarım ben
İnşallah canımİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Aminnnnnİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Sağol canım benimAminnnnn
Nevroş keşke dua topigi açsaydın niye açmadın
Hakkınızda hayırlısı olsunİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Öyle canım benim sağolHakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllahSağol canım benim
Benimki pek dert gibi değil ondan gerek duymadım:)Yani bana göre dert ama başkasına göre olmayabilir:)
Zaten bu hafta belli olur diye umut ediyoruz:)
Amin canım hayırlıısBen alıştım olumsuz olmasına az çok biliyorsun:)Ama işte umut dünyasıRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah
Atansamda tayin beklesemAmin canım hayırlıısBen alıştım olumsuz olmasına az çok biliyorsun:)Ama işte umut dünyası
İşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)Atansamda tayin beklesem
Uzaktan davulun sesi hoş geliyİşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)
Aynen çok hoş geliyor:)Olumsuz yönlerini yaz yaz bitmez:)Uzaktan davulun sesi hoş geliy
Çok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedimAynen çok hoş geliyor:)Olumsuz yönlerini yaz yaz bitmez:)
Yine de şükür diyelim:)Aç değiliz açıkta değiliz:)
Yazın neden böyle oluyorÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Yazın neden böyle oluyorÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Allah sabır versin, ben üniversite için dayanamadım 2 saatli yoldu birdeİşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)