Ay bende benim kopeklere diyon saniyorumSende çıtırsın ve hızlısın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende benim kopeklere diyon saniyorumSende çıtırsın ve hızlısın:)
Seninkilerde çok datluAma senin kadar değil:)Ay bende benim kopeklere diyon saniyorum
olsunduAy bende benim kopeklere diyon saniyorum
Git uyu dinlen canımUykum gelmis benim belli oldu, zaten nevrosun arkadasiyim hem ondan bunlar
Neynnnn çiğköfte miiii ohh bayılırım yarasın
Bırdayımnereye gitti mavi perii :)
he ya yedim gece gece üstüne tatlı birşey yiyeyim dedim şimdi tatlıdan içim bayıldı tuzlu birşey yiyesim geliyor bu ne biçim mide anlamadım gittiNeynnnn çiğköfte miiii ohh bayılırım yarasın
İyi geceler LokumumBen uyumaya kaçar, hepinize iyi geceler
iyi geceler canımBen uyumaya kaçar, hepinize iyi geceler
Kız dur karıştırma relax bozcan miğdeyihe ya yedim gece gece üstüne tatlı birşey yiyeyim dedim şimdi tatlıdan içim bayıldı tuzlu birşey yiyesim geliyor bu ne biçim mide anlamadım gitti
Hayırlı gecelerBen uyumaya kaçar, hepinize iyi geceler
soda içeyim en iyisi :)Kız dur karıştırma relax bozcan miğdeyi
Gel beraber içek geel benimde hazmetmek istediğim şeyler var( BirTutamMutluluk20 )soda içeyim en iyisi :)
Gel beraber içek geel benimde hazmetmek istediğim şeyler var( BirTutamMutluluk20 )
Ben yemedim Tika basa doluyum zatipastam kayııııp doğru sülen kim yedi pastamiiiiiiiii
Az yi didimdi sana az sodada yaramaz sana kusta rahatla Barım bak orda azerinin konu oraya gidelim gel dur tut kendini yolda kusma yaklastık BirTutamMutluluk20Ben yemedim Tika basa doluyum zati