- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Bende öyle didimCidden kaçırmışım ya
Havasını alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle didimCidden kaçırmışım ya
Havasını alır
O neydi canım:)Nevroş o kadar napolyon dedik alan oldu mu
Sağol canım ya Ben ona biliyorumBende öyle didim
Hihihi bilmiyor pasta pastaO neydi canım:)
Algım o kadar düşük ki cidden anlamıyorumArkadaşlarla dışarı çıktık yeni geldim sana ne olmuş hiç iyi görünmüyorsun dediler:)Hihihi bilmiyor pasta pasta
Bizim gibilerle konuşa konuşa olmuşturAlgım o kadar düşük ki cidden anlamıyorumArkadaşlarla dışarı çıktık yeni geldim sana ne olmuş hiç iyi görünmüyorsun dediler:)
Ben normal miyim senceBizim gibilerle konuşa konuşa olmuştur
O zaman bize senden geçtiBen normal miyim sence
Aynen körle yatan şaşı kalkarmışO zaman bize senden geçti
Bunu birde sana mı söylüyorKukrim kız ablam aradı, koko yemeye gidelim mi diyor , senin kayıp kardeşin var mıydı? Belki annemler evlatlık almıştır sizden
ben senin ablan olmayayımKukrim kız ablam aradı, koko yemeye gidelim mi diyor , senin kayıp kardeşin var mıydı? Belki annemler evlatlık almıştır sizden
Bu avatar çok güzel olmuş sakın değiştirme:)
Bunu birde sana mı söylüyor
ben senin ablan olmayayım
Aynen dost değil düşmanBenim düşmana ihtiyacım yok
Yok ben evde doğmuşum
dimi banada benziyor gözlerii iri iri :)Bu avatar çok güzel olmuş sakın değiştirme:)
Bunlarablamlarin köydeki köpekleri, beni kovaladılar , minnaciklarBu avatar çok güzel olmuş sakın değiştirme:)
Sende çıtırsın ve hızlısın:)Bunlarablamlarin köydeki köpekleri, beni kovaladılar , minnaciklar
Aynen:)dimi banada benziyor gözlerii iri iri :)