Fasulye kavanoz da memnunum ben bayramdan sonra da mantı yapıp atıcam bi 5 kilo borek bende atiyorum cigden sınava yakın hazır yemegim çok olsun ders çalışayımÇok pratik oluyor, ben yemeklik köfteler, börekler falanda koyuyorum.
Fasulyem geçen sene direkt attigim için cikardigimda sulanmış tadı değişmişti. Şimdi biraz sosla döndürecegim ocakta
Sen benim gönlümün birincisisinBenim pastadan sonra korktu tabi açmaya, malûm şampiyonluğun tek adayıyım
Manti, erişte bende kesiyorum kışlıkFasulye kavanoz da memnunum ben bayramdan sonra da mantı yapıp atıcam bi 5 kilo borek bende atiyorum cigden sınava yakın hazır yemegim çok olsun ders çalışayım
Harikasın canım valla ne güzelManti, erişte bende kesiyorum kışlık
Ben kışın pek yemeklik birşey bulamadigim için pratik olsun çorbanın yanında diye herşeyi hazırlarım. Bazen evde de olmuyorum annem sağ tarafı felçli kendi buzluktan çıkarıp hemen hazırlıyor
Hayırlı evlat Allah senden razı olsun inşallahManti, erişte bende kesiyorum kışlık
Ben kışın pek yemeklik birşey bulamadigim için pratik olsun çorbanın yanında diye herşeyi hazırlarım. Bazen evde de olmuyorum annem sağ tarafı felçli kendi buzluktan çıkarıp hemen hazırlıyor
Rabbim isteyenlere versin inşAllahHayırlı evlat Allah senden razı olsun inşallah
Senin evlatların olsunda onlarda sana böyle güzel seylee yapsınlar inşallah
Noldu onun konu ya,
Bilmiyorum ki acmadi gitti
İyi nazlandi bomba gibi gelecek herhalde
VazgectimYa da azerin den korktu
Actinmi yoksa
Açmadım nevo ablaya attım fotoları ama dönüş yapmadı acsam mi ben kuzu o sonradan eklerde nebilim boş boş onaylanıncada bi tuhaf olmazmıActinmi yoksa
Korkma kız korkma çekerim tarifimi geri, rahat olVazgectim
Resim yukleyemiyomusunAçmadım nevo ablaya attım fotoları ama dönüş yapmadı acsam mi ben kuzu o sonradan eklerde nebilim boş boş onaylanıncada bi tuhaf olmazmı
Sen yukleyemiyormusun resimleri niye acmiyonAçmadım nevo ablaya attım fotoları ama dönüş yapmadı acsam mi ben kuzu o sonradan eklerde nebilim boş boş onaylanıncada bi tuhaf olmazmı
Açmadım nevo ablaya attım fotoları ama dönüş yapmadı acsam mi ben kuzu o sonradan eklerde nebilim boş boş onaylanıncada bi tuhaf olmazmı