• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

EN YENI FOTOLAR KIZLARRRRRRRRRR
79150054oh6.png

[/QUOTE]

mesela bu resim gibi

tatlim o yaziyi ben yazmadim o bizim damadimizin kizkardesime evlilik teklifi etdigi zaman verdigi kartdaki yaziydi ve bende bu fotoya ekleedim canim
ama egerki fotona yazi yazmak istiyosan fotografini ekldemek icin tikladigin yerin yaninda your text yazan yer olmasi lazim onu tikliyosun

ne demek canim elimden geleni seve seve yapmaya hazirim begendirebildiysem ve yardimci olabildiysem ne mutlu bana inan

ben cok seviyorum böyle ugrasmayi bide kizkardesime cok bagliyim cok düskünüm benim olmadi bende ne ugrasan ne düsünen oldu ama ben onlara süpriz albüm yapmayi düsünüyorum hem hatira hemde beni hatirlasinlar diye

Ne güsel canım keşke banada böle sürprizler yapan olsa..Ama bu resimleri silemedik bir türlü siteden canım ya nolcak??

canim bugün yabangülüm yazdi bunu bi denesene olcakmi

canım activex dosyası olmadan resim düzenlemeyi açmıyordu.yükleyince açıldı demek sizde önceden yüklüydü..yaptım 2 tane resim.ordan silmek içinde resimlerini trash yazan yeri tıklayınca resmin kalmıyor orada..

Bende çok seviyorum bu tarz şeyleri Ne güzel ya valla benimde aynı senin gibi hiç uğraşan olmadı annem zaten yok ne ablalarım uğraştı nede kaynanam görümcem bende öyle kendi kendime uğraşıyorum Allah herkeze senin gibi abla nasip etsin

canim ya kiyamam sana ben ilkdim kim vurduya gittim :)
ama esimle cok mutluyum cok allaha sükür
o yüzdende kardesimde cok hevesleniyorum cok istiyorum herseyi elimden geldigince güzel ve 4dörtlük olsun diye

canim bugün yabangülüm yazdi bunu bi denesene olcakmi

canım activex dosyası olmadan resim düzenlemeyi açmıyordu.yükleyince açıldı demek sizde önceden yüklüydü..yaptım 2 tane resim.ordan silmek içinde resimlerini trash yazan yeri tıklayınca resmin kalmıyor orada..

Anlamadımki canım ya trasha basıyorum olmuyorrr..:1shok:

Allah en iyilerini nasip kısmet etsin Allah hiç kimsenin başından annesini babasını eksik etmesin onlar olmayınca hiç bir şeyim tam olmadı bende kocamla çok mutluyum buda bana yetiyor zaten kimseye kızgın kırgın değilim ama insan keşke demektende alamıyor kendini

Arkadaşlar resimleri editleyip kaydettikten sonra silmek istiyorsanız bahsi geçen sitede,yukarıda sağda Home yazan yere tıklayın kişisel sayfanız açılacaktır..
Sol tarafta
Kimi Images
Uses Today
Private All My Kimis
My Private Kimis
Kimis I Rated
Trash
My Account başlıkları bulunuyor...
Bu seçeneklerden trash a tıklarsanız resimleriniz silinir ve kimse göremez..

Sevgiler..

Arkadaşlar resimleri editleyip kaydettikten sonra silmek istiyorsanız bahsi geçen sitede,yukarıda sağda Home yazan yere tıklayın kişisel sayfanız açılacaktır..
Sol tarafta
Kimi Images
Uses Today
Private All My Kimis
My Private Kimis
Kimis I Rated
Trash
My Account başlıkları bulunuyor...
Bu seçeneklerden trash a tıklarsanız resimleriniz silinir ve kimse göremez..

Sevgiler..

canimsin ya aydinlatici bilgin icin tskler valla süpersin canim nekadar tsk etsem azdira.s.

Ne demek arkadaşım rica ederim Hatta resimli anlatacaktım , yine yapamayan arkadaşlar olursa yardımcı oluruz seve seve...Çünkü ben de huzursuz olurum milyonlarca kişi aile fotoğraflarımızı görürse:)
Uzun zamandır bu siteye takılıyorum fotoğraf fanatiği olarak.Arşivim 5 bini geçti..
Yanlız canım,bazen site işlemiyor bak mesela şuan açtım yanlardaki yukarı aşağı butonları yerine siyah bir bölge var o yüzden işlem yapamıyorum..Sana da oluyor mu?

Canım çıkar ama,profilindeki silinen fotoğraflarınız kısmında çıkar..
Yani senden başkası göremez trash ladıktan sonra...
Bir seçenek daha var,resimleri silmeyip private yapabilirsiniz yani özelleştirebilirsiniz..
Sadece size özel olur..Kamuya kapanır:*

süper ozaman icim bikez daha rahatladi canim
cok cok tsk ederim bitanesin sen
vaktini ayirip buraya nasil yapildigini tam olarak ekledigin ve bana cvp verdigin icin tskler
buarada bi sorum daha olucak sen yemeklerinin resminidemi burda yapiyosun yani imzanida ekliyosun ya canim bende yapiim diyorrumda

Hayır cancağzım..Burada yapmıyorum,tekst bölümünde problem var sanırım ne zaman tıklasam donuyor o yüzden başka yerde yapıyorum...Link vermek yasak , sana bilahare yazarım inşallah..

Back