• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

bilmezmiyim tatlim ki bu sitede sinirsiz arka planlar var yaptikca yapasin gelcek inan bana
bende yapa yapa kesvetdim zaten bence sende üstesinden gelirsin
begenmene sevindim canim
kolay gelsina.s.

silmek dışındakileri keşfettim fundacım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ayyy çok güzeller ya saolsın canım arkadaşım a.s.a.s.a.s.a.s. bide şu yumurta varya kırılan o çok güzel ama onu bulamıyorum

ohoh negüzel ya :)
yumurtayi ben biara bakiim tatlim
bulursam ismini yazarim sol üst köseye ismini girdinmi otomatik cikiyo karsina ok mi tatlim

boncuk boncuk dislerine bak...yerim onu ben..massallah canim,cok tatli bir kizin var..Allahim size bagislasin...bebisim olursa insallah bende bu resimlerden yaparim insallahhh:nazar:buda kizina:nazar:

begenmene sevindim canim
ve aynen katiliyorum insanin yaptikca yapasi geliyo :)
kolay gelsin
silmeye gelince jeyloo arkadasimiz suan piyasada yok malesef kessin o ayrintili bilgilendirir canim
olmazsa kizkardesim az cok anliyo ingilizceden bide ona gösteririma.s.

Gelişmelerden haberdar olmak isterim canım konunu sürekli takip edicem :1hug:

BEGENDIGINIZ VE ILGI GÖSTERDIGINIZ ICIN
btesekkurler1.jpg

w580.png

Canım çok teşekkürler paylastığın için çok yararını gördüm valla :D ve çok eğlenceli ayrıca hayatcım senin fotolarda bi harika olmuş.İncitanemuana kızını benim yerime bi öp ya çok seker maşalllah Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:
Şeniz

canimmmmmmmmm agzindan bal damlasmis saolasin öpmemmi sen istersinde teyzesi öptüm bile yanimda suanŞeniz
siteyi begenip yararini görmenede cok sevindim canima.s.

Çok şeker çok harikasınız ya walla..Ama bide nası silinio bunlar onu bulun canlarım...

Back