How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

İncim, ilgi alanıma girdiği için bende üye oldum ve biraz inceledim.

Gerçekten güzel şeyler var:)

Çok teşekkürler a.s.

Bu arada; yüklediğiniz resimler silinebiliyor, bu sebepten üye olmayan arkadaşlara duyurulur :)

alkisalkisalkissüpersin canim ya iyi yapmissinalkisalkisalkis
:kedi:ne demek canim tsk ürün lafi bile olmaz inanki:kedi:

ablacım bende senin gibi çok severim fotograflarla ugrasmayı
işten vaktim olsa daha çok uğrasırdım kesin
photoshopu kendim ögrendim ve şimdi çok güzel resimler yapıyorum
bide fotografcılardaki gibi baskı makinalarım olsa ne iyi olurdu
çevremdekilerde hep der
fotografcı olsaymısım keske:(

opuyorumnanaktancanimsin ya aynen bende kendi kendime düsünüyorum keske fotografci olsaydim diye cok seviyorum ugrasmayi öznmeyi napalim kader

bende resimlerle ugrasmasini seviyorum bir kac resim koymaya denicam insallah bu kez koyabilirim , biraz ecemiyim bu sitede :ecrin_bebek

ZytL-12e

ayyyy böyle bişe olabilir mi yha :D girdim siteye üye oldum :D
zar zor yaptım bitane :D ama onu nası yaptıımı unuttum :D böyle bişe olabilir mi yha
özürlü müyüm ben yoksa mafoldumben:mymeka:senağlama

incim paylaşımın için çok çok teşekkür ederim canım harika bir site ben yüklediğin resimlerin takipçisiydim harika şeyler yapıyorsun albümler kısmından falan takip ettim nasıl yapığını anlamak için sonrada bu topiği buldum :) inan çok işime yarayacak şimdi başlıyorum inşallah

tatlı kızına ve mutlu yuvanıza kocaman bir :nazar: diyorum Rabbim kem gözlerden korusun yuvanızı :Saruboceq:

birde bişey sormak istiyorum yüklediğimiz fotoğrafları nasıl silikleştirebiliyoruz yani var olan resmin arka planına nasıl atıyoruz ya anlatabildim mi bilmiyorum sen çok uğraştığın için belki ne demek istediğimi anlamışsındır canım

mesela bi jelale resmi var suyun olduğu yere fotoğraf gelecek ama benim yüklediğim foto sütte duruyor orjinalinde ise arka planında gibi canım karışık oldu ama yardımcı olursan çok sevineceğim

kizlar imiki programi deyisiklige ugramis suan ben bile zorlaniyorum cözemedim tam olarak onun icin yardimci olamicam fazla kusuruma bakmayin nolur
sifir ingilizcem var deneye deneye kesvetmistim

kuzzey canim resmin arkada durmasi icin bazen resme tiklayip hareket ettirmen gerekiyo arkaya gelmesi icin umarim yardimci olabilmisimdir

Siteye bende girdim ve denemek amaçlı bi resim yaptım..:delphin:Yalnız kızlar sanırım yaptığınız resimler siteye yükleniyor bu yüzden kendi resmimi koymadım:umursamaz: :uhm:

Back