fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

begenmene cok sevindim tatlima.s.
jeyloo cözmüs onu bekleyip tam olarak sormak lazim nasil silindigini tatlim
inan bende bilmiyorum
kusuruma bakma ltfen

evet ama nası silicez bunları ya bi yolu yokmu bulamadım ben rahatsız oldum şimdi silinmeyince????

kızlar sılınıomu bılmıom ama ben resmı kaydettıkten snra edıt tusuna basıp baska bı resımle kaydedıom.bnde o kadr cok yaptımki bu son bu son dıom olmuo.inş ücretsizdir=))))

ben kac aydir ugrasiyorum canim ücretsiz netlogda cok yaygin bu silmeye gelince dedigim gibi jeyloo arkadasimiz insallah bizi aydinlatir bu konuda canlarim o siliniyo yazdigina göre bulmus isini :)

Harika bi site çok güzel yaa bende kaptım bu işihihoyyyt
Tuanacım seninde resimlerin harika ..
Yaptıkca yapası geliyo insanın gercekten çok güzel bi site
ßide silmeyi ögrendikmi tamamdır :dance:

arkadaşım resimlerin çok güzel bayıldım biliyosun bende meraklıyım boyle fotoğraflara hihoyyyt bende biraz kurcalıyorum siteyi bakalım keşfedebilecekmiyim...a.s.a.s.a.s.

Harika bi site çok güzel yaa bende kaptım bu işihihoyyyt
Tuanacım seninde resimlerin harika ..
Yaptıkca yapası geliyo insanın gercekten çok güzel bi site
ßide silmeyi ögrendikmi tamamdır :dance:

begenmene sevindim canim
ve aynen katiliyorum insanin yaptikca yapasi geliyo :)
kolay gelsin
silmeye gelince jeyloo arkadasimiz suan piyasada yok malesef kessin o ayrintili bilgilendirir canim
olmazsa kizkardesim az cok anliyo ingilizceden bide ona gösteririma.s.

arkadaşım resimlerin çok güzel bayıldım biliyosun bende meraklıyım boyle fotoğraflara hihoyyyt bende biraz kurcalıyorum siteyi bakalım keşfedebilecekmiyim...a.s.a.s.a.s.

bilmezmiyim tatlim ki bu sitede sinirsiz arka planlar var yaptikca yapasin gelcek inan bana
bende yapa yapa kesvetdim zaten bence sende üstesinden gelirsin
begenmene sevindim canim
kolay gelsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…