fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

Buldum galiba bir sekilde oturtuyorum save yapiyorum , oluyor ama daha degisik seyleri vardir heralde, ögrenecegim dur sen:))))

rütüsde yapila biliyormu?

öncelikle istedigin arka resmi secip tiklicaksin
sonra tekrar üstüne basicaksin
add photo yazan yere tiklayip resmini seciceksin
sonra resim cikiyo ok basicaksin
daha sonra boyutunu mausla kenarlarindaki cizgilerle ayarlayabilirsin büyütüp kücültmek icin canim
ondan sonra sana göre okeyse memnunsan fotografindan solda en kösede save yazan yer var oraya tiklicaksin canim
sonra bekliceksin resim yüklenene kadar
ondan sonra otomatik olarak karsina cikacak sonuc sonrada mausla kayit ediceksin dosyana bukadar tatlim

umarim iyi anlatabilmissimdir kusuruma bakma bu konuda özürlüyümde biraz :)
kolay gelsin sonucu bildir ltfen olurmu fotografini paylasmasanda

veyyveyy ne güzel seler yapmışsın yumurta olayı süper gerçekten delikafadulden

Okadarini yapmistim canim,

sadece resminin oraya yerlesmesini becerememistim, sonra save yazisini gördüm zaaten,

baktim sende yazmisin buraya, tskler .

Rütüs yapiliyormu onu biliyormusun???

Kolay gelsin

Okadarini yapmistim canim,

sadece resminin oraya yerlesmesini becerememistim, sonra save yazisini gördüm zaaten,

baktim sende yazmisin buraya, tskler .

Rütüs yapiliyormu onu biliyormusun???

Kolay gelsin

ellerine emegine saglik tatlim
bildigim kadariyla yapilmiyo yada ben kesvedemedim daha :)
sanada kolay gelsin okadar güzel seyler varki hangi birini yapicagini sasiriyo insan :)

Tam böyle bir site arıyordum canım saol bende çok severim fotolarla uğraşmayı....

Ama yüklenen resimler sitede kalıyor ya ben pek güvenemedim açıkcası.Çok güsel şeyler var ama...

tatlim benim bildigim kadariyla bir süreligine kaliyo sadece sonra siliniyo banada denk geldi ama sonra ben birdaha görmedim ve cok sayisiz foto yaptim orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…