Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)
Öncelikle sporsuz bir diyeti aklinizdan bile gecirmeyin derim. Daha önceleri spor yapan biriydim ancak su iki senedir kendimi
Elimde olmayan nedenlerden salmistim ve tam 61.5 kiloya ciktim. Sigara iciyordum selulitlerim artmisti ve mart ayinda spora baslamama ragmen bir kg dahi verememistim nisana kadar ve anladimki diyet yapmam hemde cok sıkı bi diyet gerekiyordu hemen arastrmaya koyuldum dukan diyetiyle tanistim ve burdaki arkadaslarin yazilarini okudum hemen kitabini aldim aliverisimi yaptim ve basladim gercekten istekli ve kafanizda bitirmeniz gerekiyor.ben eski halime dönmek istiyordum ilk is sigarayi biraktim ve 26 martta diyete basladim bir ay gayet sıkı dukan yaptim ancak yogun spor yaptigim icin vucudumun gucsuz kaldigini hissetmeye basladim ve doktora gittim ek vitaminler aldim ve de diyete kendi yasam tarzima uyan eklemeler yaptim. Mesela kuruyemisleri ekledim badem kuru kayisi hurma incir ceviz hepsinden azar azar ara ögunlerde tuketmeye basladim hem tok kaldim hemde cok dinc hissettim insanin vucudunu tanimasi ve ona gore besinleri tuketmesinden yanayim. Cikolata seker karbonhidrat tuz yag akliniza gelecek market urunlerinin hepsini cikardim hayatimdan haftada birgun kacamaklarim oldu onun disinda sporu eksik etmedim bol bol cardiyo yaptim agirlik pilates yaptim fotolarda farkedildigi uzere ciddi skilasma yasadim boyum 161 53 kilo hic az degil ancak skilastgim icin 8.5 kilodan daha fazla kilo vermis gibi gorunuyorum :) selulit icinde yesil cay bol su tuzu kestim kati yag yok bol protein sebze yedim kabal lifi ve yosun sabunuyla her dusta keseledim ve selulit yagi almistm aktardan spordan once bacagima surup streclw sariyordum dustada iyice keselenip sonrasinda sicak soguk sok uyguladim vucuduma daha ne diyim kizlar bu kadar kisa surede sifir selulit yani darisi basiniza :)
Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?