Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))

anhelikas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
90
29
28
Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)

Eklentiler

• $IMG_4808.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 7.540
  • $IMG_4280.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 7.283
  • $IMG_4282.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 6.921
  • $IMG_4284.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 6.795
  • $IMG_4285.JPG
    43,3 KB · Görüntüleme: 6.745
  • $IMG_4527.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 6.823
  • $IMG_4536.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 6.613
  • $IMG_4538.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 6.638
  • $IMG_4807.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 6.912
Öncelikle sporsuz bir diyeti aklinizdan bile gecirmeyin derim. Daha önceleri spor yapan biriydim ancak su iki senedir kendimi
Elimde olmayan nedenlerden salmistim ve tam 61.5 kiloya ciktim. Sigara iciyordum selulitlerim artmisti ve mart ayinda spora baslamama ragmen bir kg dahi verememistim nisana kadar ve anladimki diyet yapmam hemde cok sıkı bi diyet gerekiyordu hemen arastrmaya koyuldum dukan diyetiyle tanistim ve burdaki arkadaslarin yazilarini okudum hemen kitabini aldim aliverisimi yaptim ve basladim gercekten istekli ve kafanizda bitirmeniz gerekiyor.ben eski halime dönmek istiyordum ilk is sigarayi biraktim ve 26 martta diyete basladim bir ay gayet sıkı dukan yaptim ancak yogun spor yaptigim icin vucudumun gucsuz kaldigini hissetmeye basladim ve doktora gittim ek vitaminler aldim ve de diyete kendi yasam tarzima uyan eklemeler yaptim. Mesela kuruyemisleri ekledim badem kuru kayisi hurma incir ceviz hepsinden azar azar ara ögunlerde tuketmeye basladim hem tok kaldim hemde cok dinc hissettim insanin vucudunu tanimasi ve ona gore besinleri tuketmesinden yanayim. Cikolata seker karbonhidrat tuz yag akliniza gelecek market urunlerinin hepsini cikardim hayatimdan haftada birgun kacamaklarim oldu onun disinda sporu eksik etmedim bol bol cardiyo yaptim agirlik pilates yaptim fotolarda farkedildigi uzere ciddi skilasma yasadim boyum 161 53 kilo hic az degil ancak skilastgim icin 8.5 kilodan daha fazla kilo vermis gibi gorunuyorum :) selulit icinde yesil cay bol su tuzu kestim kati yag yok bol protein sebze yedim kabal lifi ve yosun sabunuyla her dusta keseledim ve selulit yagi almistm aktardan spordan once bacagima surup streclw sariyordum dustada iyice keselenip sonrasinda sicak soguk sok uyguladim vucuduma daha ne diyim kizlar bu kadar kisa surede sifir selulit yani darisi basiniza :)

Bu arada camasirli fotogflarim icin kusura bakmayin ama en iyi sekilde gormenizi istedim sonuclari arkadaslar :) bu arada bol bol mekik ve karina yonelik calismalar yaptim suan bolgesel iki kilom kaldi onlarida eritip biraz karin kaslarini belirginlestireyim diyorum :)

Amin, inshallah darisi basimiza:) Sikilastigini kac haftada hissediyorsun canim, bende pilatese baslamayi dusunuyorum

Öncelikle seni tebrik ederim benimde senin gibi fazla bir kilom yok 165 cm 56 kg yim 20 aylık bir kızım var evlendiğimde 53 kgydim ama göbeğim Vardi zaten tek sorunum göbeğim

Bence kesinlikle kiloya degil gorunuse bakmali arkadaslar spor yapmadan zayif bir vucut kupkuru duruyor ama sikilasarak hem cok fit ve saglikli hemde incecik gorunuyorsunuz mesela normalde benim boyunda biri 48-49 kg ile ancak 34 bedene girebilirken ben suan bile girebiliyorum bunuda sıkı yaptigim spora borcluyum neredeyse hic catlagimda olmadi sadece gogusler bir beden kculdu o kadar olur :) üsenmeyjn kizlar ben iki bucuk ayda yaptysam sizde yaparsiniz :)

Yagsiz beslendim yemeklere sadece zeytinyagi kullandim ama cok cok az olarak
Selulit yagi surup spor yaptim cok fazla spora gitmedigim gün mutlaka yürüdüm bol su bacak ve kalca sklastirma hareketlerinincoo fazla yaptim gunde uc dilim bugday ekmegi disinda makarna pilav patates kesinlikle yemedim arada bulguru cok sevdigim icin yedim seker meyve suyu benzeri hicbirsey yemedim sekeri sadece kuru incir kuru kayisi ananas ve hurmadan aldim bademide eksik etmedim

valla super olmussun tebrık ederım, fena gaza geldım, bende 59-60 gıdıp gelıorum, sezaryen göbeğim var... öfffff
38 bedenım aslında o kadar sıkayetcı degılım halimden ama su göbeğim bi gitse... mekıklere baslıyım ben gene en ıyısı...

ayyy maşallah canııım
çok güzel olmuşsun bacakların falan baya incelmiş yaa

valla tebrikler ne deyim :)) göğüsler küçülmüş, basenler hele tamamen gitmiş. doğumdan sonra ben de istiyorum böyle bir metamorfoz :)) göğüsleri ve göbeği küçültüp kalçaları sıkılaştıracam inşallah. hepimize ders olsun senin bu değişimin :)

Canim önce offlamaktan vazgeç :) gercekten istemelisin ve yasam sekli haline getirmelisin bunu ben mesela eve kesinlikle abur cubur almiyorum cok canim isterse bi paket alip yiyordum o kadar :) birde dengeyi kurmak önemli mesela haftasonlari fazla kacirdiysam haftaici mutlaka hafif besleniyorum bu isin baska yolu yok yani o hani ben cok yiyorum ama kilo almiyorum diyenler hepsi hikaye hee belli bi yasta hepimiz oyleydik almiyorduk kolayca ama yagli sekerli seyleri bol yiyip iyi görünmek böyle bi dünya yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…