- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Sen or..ysan o da pez...k mi oluyor o zaman. Babanla gittiğin bir yer için neden bir embesilden izin istersin bu kadar mı değersizsin bu kadar mı eziksin. Sana or...u dedi ve sen hala erkek arkadaşım mı diyorsun.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Keske hakaret konusunda ayni hassasiyeti, fotoğrafcı onunde domalacaksin, o... diyen sevgilinize de gosterseniz.Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Sevgilinin hakaretini ne algılıyorsun peki iltifat mı ?Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Aaa kıyamaz ona minicik minnoş ponçik sevgilisi demişse demiş nolmuş sanki(!)Sevgilinin hakaretini ne algılıyorsun peki iltifat mı ?
O...... küfürü ''psikolojisi yerinde değil'' ifadesinden daha mı az yaktı canını ?
Çok güzel yapmışsınız ama keşke kadın fotoğrafçı bulup evde çekim yaptırsaydınız o zaman kutsal ruh, büyük insan, yüce şahsiyetli sevgilinizin içi rahat ederdi.Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Senin bu dallama ne mezunu ki bu devirde bütün mezuniyet resimleri domalarak(!) çekiliyor bunu bilmiyor muymus.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Bana o küfürü edecek adamın suretina tükürürüm sen önce terbiyeni takın aklı fikri bozuk derim. Ben kendi namusuma sahip çıkarım sen kendi namusunun bekçiliğini yap deseydiniz. Bu ne biçim bi erkek arkadaş. Hayatınızın geri kalanını bari böyle hanzo maço geçinen terbiye yoksunu biriyle geçirmeyin.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Tövbe tövbe, eş söylese boşanma sebebi, bir kadının namusuna dil uzatacak adamın alnını karışlamak varken gıkları çıkmıyor.Sevgilinin hakaretini ne algılıyorsun peki iltifat mı ?
O...... küfürü ''psikolojisi yerinde değil'' ifadesinden daha mı az yaktı canını ?
HAHAHAH bu lafları o açtığın konularda sana bu hareketleri yapıp onca lafı sayıp sövene etsene hadiSenin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Adam benden kaç demiş. Sen daha üzüldüm diyorsun.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Ama yine de yazık, evladım yaşındaki kızların kendilerini değersiz görüp bir erkeğin her dediğine he deyip her türlü hakaretine, aşağılamasına, kısıtlamasına boyun eğmelerine üzülüyorum.Konu sahibi mutlu ya her ilişkinin dinamiği var bunların dinamiği bu yarın barışırlar ne olacak aman bizene pof
Kk ya da yazmakla haklı bunu millete anlatamaz çünkü anlatılacak bir olay değil
Sadece üzülecek kadar normal geliyor konu sahibine bu durum
Aynı konuları farklı sözcüklerle açmaktan insan yorulur
Adam hanzo kıro bütün konuların ana fikriydi biz bunu anladık zaten kafi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?