- 19 Ağustos 2019
- 265
- 255
- 23
Bunu öğrendiğim iyi oldu ileride düğün çekiminden sonra denemek lazımDaha çok çekimden sonra oluyor o eylem. Düğün çekimi sonrası falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu öğrendiğim iyi oldu ileride düğün çekiminden sonra denemek lazımDaha çok çekimden sonra oluyor o eylem. Düğün çekimi sonrası falan.
ben senin de konularının da gerçekliğine inanmıyorum, hatta dün her doktor aldatır gibi konu açan yeni üye de sensin bence.hani ayrılmıştınız siz? senin doktor olduğuna da inanmıyorum, bu kadar psikolojisi yerinde olmayan biri doktor olamaz olmamalı.burda ilgi çek diye garip konular açıp ne zevk alıyosan yorum toplayıp duruyosun.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
afngkjakjkfMezuniyet fotoğrafında domalan da ne bileyim ???????
Mezuniyet fotoğrafında domalan da ne bileyim ???????
afngkjakjkf
Kız öğrenciler erkek öğrencileri eşek edip üstüne felan biniyor sanıyor zaar.
Bahar Candandan etkilenip korkmuş olabilir sevgilisiBelli ki siz hiç mezuniyet fotoğrafı çektirmemişsiniz. Bizim mezuniyet fotoğrafında deri pantolonlu üstü çıplak erkek öğrenciler dantelli iç çamaşırlarıyla domalan kız öğrencilerin üzerine krem şanti sıkıp kırbaçlıyorlardı.
Çok merak ediyorum cidden ananız babanız elin adamından bu lafları duyasınız diye mi dünyaya getiriyor sizi, bu iğrenç lafların üzerine buraya konu açmak yerine erkek arkadaşınıza haddini bildiremediniz miMezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Sende bu gerizekalı ya hâlâ erkek arkadaşım diyosun şer... Pislik git kendine bak sen pis beyinli artık arkadaşım değilsin de az gururlu olun bu ne yaMezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Sana bunlaari diyen birine hala erkek arkadasim demen de takdire sayan. Ben ortada bi sorun olarak sizin buna tekmeyi koyamayışınızı görüyorum.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.