• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
ben senin de konularının da gerçekliğine inanmıyorum, hatta dün her doktor aldatır gibi konu açan yeni üye de sensin bence.hani ayrılmıştınız siz? senin doktor olduğuna da inanmıyorum, bu kadar psikolojisi yerinde olmayan biri doktor olamaz olmamalı.burda ilgi çek diye garip konular açıp ne zevk alıyosan yorum toplayıp duruyosun.

Böyle bir hastayla gelecek planlamıyorsundur umarım..Burda ki ibretlik konularda mı sizi engellemiyor? Dünyada tek erkek bu amaçsız mı ?
Lütfen kendinizi sevin ve ayrılın..

Aman ha sakın kaçırma bunu türünün son örneği demek isterdim ama bunlardan o kadar çok var ki ve sizin gibi kendini zerre sevmeyen insanları bulup parmaklarında oynatabiliyorlar ki şaşırmıyorum artık.

Evlililiğe nasıl kodlandıysanız artık adam bağıra bağıra benden bir halt olmaz diyorda siz olur olur diyorsunuz.

Müstehak bence hepinize. Bunu alın evlenin kadına zerre değer vemeyenle nasıl bir evlilik olur göstersin size.

Tozpembe değil mi herşey? Evlenince neler yaşayacaksın haberin yok. Bunları yaşamış ve yaşamakta olan biri olarak söylüyorum. Kurtul bu insandan. İnsanın var olan herşeyini sömürürler. Kendine inancını, özgüvenini, içindeki iyi insanı herşeyi.

Ya aklima gencligim geldi
Benim erkek arladasimin babasi kaza gecirmisti benim mezuniyetimin oldugu gunden 1 gun once ama durumu iyiydi.annesi de rahatsizlanmisti.ben bu durumdahken mezuniyete mi gideceksin utanmadan demisti bende gitmemistim.bende bir defa mezun oluyordum ve durumlari iyiydi ölüm ya da ağir bi durum soz konusu degildi. Simdiki aklim olsa giderdim.sen de lutfen ne yapman gerekiyosa yap icinde kalmasin.kimse degmez inan

542407436136211df093fd91.jpg

Böyle düşündüyse sıkıntı büyük askfgKHDGhgD

Mezuniyet fotoğrafında domalan da ne bileyim ???????

Belli ki siz hiç mezuniyet fotoğrafı çektirmemişsiniz. Bizim mezuniyet fotoğrafında deri pantolonlu üstü çıplak erkek öğrenciler dantelli iç çamaşırlarıyla domalan kız öğrencilerin üzerine krem şanti sıkıp kırbaçlıyorlardı.

afngkjakjkf
Kız öğrenciler erkek öğrencileri eşek edip üstüne felan biniyor sanıyor zaar.
Screenshot_20200720_133924.jpg

Belli ki siz hiç mezuniyet fotoğrafı çektirmemişsiniz. Bizim mezuniyet fotoğrafında deri pantolonlu üstü çıplak erkek öğrenciler dantelli iç çamaşırlarıyla domalan kız öğrencilerin üzerine krem şanti sıkıp kırbaçlıyorlardı.
Bahar Candandan etkilenip korkmuş olabilir sevgilisi🙄🙄🙄🙄

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Çok merak ediyorum cidden ananız babanız elin adamından bu lafları duyasınız diye mi dünyaya getiriyor sizi, bu iğrenç lafların üzerine buraya konu açmak yerine erkek arkadaşınıza haddini bildiremediniz mi 😟😤

Yahu ben mezun olalı bir çağ geçti ama bu çağdan iyiydi. Bu ne beee!
Lisans okuduysan 22 yaşındasın en az, tek başına gidebilirsin babaya kardeşe de gerek yokkk bu biiiiir.
İkincisi kim üniversitedeki sevgilisiyle evlenmiş ki! Bırakmak onun bi hevesi kursağında kalsın. Sakın ama sakın hayatına ileride adını bile unutacağın birinin müdahale etmesine izin verme. Hele ki böyle hatıralara... Domalmak nedir yahu! Kaba!

Sende bu gerizekalı ya hâlâ erkek arkadaşım diyosun şer... Pislik git kendine bak sen pis beyinli artık arkadaşım değilsin de az gururlu olun bu ne ya

Sana bunlaari diyen birine hala erkek arkadasim demen de takdire sayan. Ben ortada bi sorun olarak sizin buna tekmeyi koyamayışınızı görüyorum.
Üstelik bi de tıpçıymışsın.ortalama üstü zekaya sahio birinin davranışları olabilir mi bunlar?

Back