• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Ama yine de yazık, evladım yaşındaki kızların kendilerini değersiz görüp bir erkeğin her dediğine he deyip her türlü hakaretine, aşağılamasına, kısıtlamasına boyun eğmelerine üzülüyorum.

Kendisi de yazmış erkek arkadaşı aynı durumda olsa kız-erkek karışık toplanıp giderlerdi diyor, okumuş 24 yaşındaki bir kızın erkek arkadaşının sözlerinin alt metnini göremiyor olmasına içerliyorum, kadın olarak gururuma dokunuyor, anne olarak içime oturuyor, hiçbir konuda kısıtlamadığım pamuklara sardığım kızımı elin kutsal ruhu gelip kırıp dökecek, onu giyme, bunu yapma, erkeklerle görüşme, fotoğraf çektirme, Allah yazdıysa bozsun, büyük sözüme tövbe, öyle biriyle karşılaşmayalım inşallah ama sanırım kızım sus pus olsa önce onu bir haklarım sonra sevgilisiyim diye gezinen 2 bacaklı yetmeyi sopayla kovalarım.

Ya detaylar daha kotu degil mi?
3 kiz cekim yapilacak, kizli erkekli degil.
Fotoğrafçının yaninda karisi(?) Var.
Konu sahibinin yanında babasıyla kardesi var.
Hangi birine daha cok sasirsam bilemedim.
Ben mezuniyet fotografi çektirmeye gidiyorum baba gelsene desem, niye okudun mezun oldun fotograf mi cektiremiyorsun der 😅
3 kiziz desem, sınıfın geri kalani nerede der.
Hic anlamıyorum bunlari nasıl kabul edip savunmaya geçiyor. 🤷🏻‍♀️

Sülale doktoru olacak ama paravan arkasından.
Eli hasta eline değmeyecek, gözü duvar dışında bir şey görmeyecek.
Ama öyle de fanteziler var işte, of neyse.

Tıp 5. Sene çok zor diyolla, orada bir yitirimlik olmuş herhalde.
@Vander gördün mü ablişkoyu cınım, güzel güzel çalış 4 5 zor diyorduk hep, muhakeme yeteneğini kaybedip örneğe uyma sen.
Sonra duvardaki delikten hasta görüyorsun...
Korktum şimdi gerçi benım akıl gidik allahtan liste tutma huyum var kınamayayım da gelmesin başıma

filmciğim ben 5 i atlayayım diye düşündüm artık stajı sizler üzerinde yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya detaylar daha kotu degil mi?
3 kiz cekim yapilacak, kizli erkekli degil.
Fotoğrafçının yaninda karisi(?) Var.
Konu sahibinin yanında babasıyla kardesi var.
Hangi birine daha cok sasirsam bilemedim.
Ben mezuniyet fotografi çektirmeye gidiyorum baba gelsene desem, niye okudun mezun oldun fotograf mi cektiremiyorsun der 😅
3 kiziz desem, sınıfın geri kalani nerede der.
Hic anlamıyorum bunlari nasıl kabul edip savunmaya geçiyor. 🤷🏻‍♀️
Bilmiyorum valla, genç kızdır kırıp incitmek de istemiyorum ama kendini bu kadar değersiz görmesine de hem kızıyorum hem üzülüyorum, mesleği de sürekli kadın ve erkeklerle bir arada olacağı bir meslek, işe başladığında erkek hasta kabul etmiyorum, erkek doktorların olduğu yerde çalışmam mı diyecek, erkek arkadaşı meslek etiğinden de mi ağır basacak?

İnsanın hiç mi kendi cinsi haricinde arkadaşı olmaz? Bunun nesi ayıp? Ayrıca erkek arkadaş kim? Erişkin birine ailesi bile müdahale etmezken cidden soruyorum erkek arkadaş kimdir?
Hem de kalkacak bana fotoğraf çekiminde şöyle poz verirsin, yok şöylesin vs diyecek parçalarım öyle sevgiliyi, benim namusuma babam bile dil uzatamaz erkek arkadaş denilen şahıs hiç uzatamaz.

Bütün sayfaları okumadım okuyamadım daha dogrusu. Devam mı iliskiye? Umarım sonlandırmıssınızdır.

Bilmiyorum valla, genç kızdır kırıp incitmek de istemiyorum ama kendini bu kadar değersiz görmesine de hem kızıyorum hem üzülüyorum, mesleği de sürekli kadın ve erkeklerle bir arada olacağı bir meslek, işe başladığında erkek hasta kabul etmiyorum, erkek doktorların olduğu yerde çalışmam mı diyecek, erkek arkadaşı meslek etiğinden de mi ağır basacak?

İnsanın hiç mi kendi cinsi haricinde arkadaşı olmaz? Bunun nesi ayıp? Ayrıca erkek arkadaş kim? Erişkin birine ailesi bile müdahale etmezken cidden soruyorum erkek arkadaş kimdir?
Hem de kalkacak bana fotoğraf çekiminde şöyle poz verirsin, yok şöylesin vs diyecek parçalarım öyle sevgiliyi, benim namusuma babam bile dil uzatamaz erkek arkadaş denilen şahıs hiç uzatamaz.
Şimdi mune ben yalan söylemeyeyim benım de aman aman guzel bir ilişkim yok ama şu aşamaya gelmedik ha bu şükürlük durum değil

benım salaklığım
Ama en azından buraya konu açmıyorum aynı minvalde yakın çevreme yakınıyorum

boşaaaan diyollar haklılar

Korktum şimdi gerçi benım akıl gidik allahtan liste tutma huyum var kınamayayım da gelmesin başıma

filmciğim ben 5 i atlayayım diye düşündüm artık stajı sizler üzerinde yaparım
Sonuç buysa atla tabisi😂

El yordamıyla bir şeyler yaparız sana, onca insanız her birimizi muayene etsen literatüre girmeyen hastalık bile bulursun.
Ama mezuniyet fotonu ben çekeceğim, malum eğilmeli kalkmalı oluyormuş, o anı hiçbir kuvvet bana kaçırtamaz.
Sülaleni de al gel hatta, toplu domalma fotosuyla guinness rekorlar kitabına girelim, litfen yapalım bunu.

Siz de onun sizi çok çok çok sevdiği için böyle davrandığını düşünüyorsunuz galiba.:olamaz:. Haddini bilsin! 3 yaşında çocuk değilsin ki sana davranış öğretecek. Nerde ne zaman ne yapacağına sen karar verirsin. Lütfen kendini ezdirme

Sonuç buysa atla tabisi😂

El yordamıyla bir şeyler yaparız sana, onca insanız her birimizi muayene etsen literatüre girmeyen hastalık bile bulursun.
Ama mezuniyet fotonu ben çekeceğim, malum eğilmeli kalkmalı oluyormuş, o anı hiçbir kuvvet bana kaçırtamaz.
Sülaleni de al gel hatta, toplu domalma fotosuyla guiness rekorlar kitabına girelim, litfen yapalım bunu.
Ben de domalmalı istiyor staj gruplarının hepsi artı sülale artı sizler

#popoşov
#bacakşov

Bir erkek arkadaşının sözünü dinleyip çekime gitmiyor musun
İki sana o....pu demesine rağmen halen erkek arkadaşım mi diyorsun
Üç ben olsam o lafı ona yedirir onu o....pu yapar o çekime de giderdim
Ama sen ben değilsin yapacağını sanmıyorum
Dört bununla da evlenirsen sakın buraya beni dövdü diye konu açma emi canım

Pardon , fotoğrafçının önünde ne yapacakmışsınız ?! :KK57: bu adam fotoğrafçılarda ne yapılıyor sanıyor afedersiniz . Bide size o.. demiş . Sevgilinize diyecek şey çokta , size ne diyeyim onu düşünüyorum .
İnsan hiç mi kendini sevmez , hiç mi kendine saygısı olmaz . Yazıktır . Aileniz sizi elin zeka gelişimini tamamlamamış krosundan küfür hakaret işitin diye büyütmedi . Aklınızı başınıza toplayıp şutlarsınız şu saygısızı umarım

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Sevgiliniz ne mezunu ? Bana univ mezunu degil gibi geldi. Oyle olsaydi bu salakca dusunceler yerine senin mutlulugunu paylasir o sevince ortak olurdu. Bu dusuncede biri herseyde bu tip sozler one surer. Hamile kalirsin kadin doktor ister falan zihniyet boyle degismez. Yol yakinken donmek en dogrusu.

Siz de onun sizi çok çok çok sevdiği için böyle davrandığını düşünüyorsunuz galiba.:olamaz:. Haddini bilsin! 3 yaşında çocuk değilsin ki sana davranış öğretecek. Nerde ne zaman ne yapacağına sen karar verirsin. Lütfen kendini ezdirme
Eski konunuzu okudum şimdi. Size mutluluklar diliyorum :işsiz:

Yorumunuza çok güldüm
Hepimizin mezuniyeti şaibeli şu durumda 🤓
Hiçte aklıma gelmedi öyle poz vermek sopa gibi dimdik durdum öyle 😂
O da bir şey mi, ben çekilmedim bile!
Bilseydim domalmalı oluyor, bayrak tutardım en önde😂
Ne eğlenceli olaymış, yazık oldu gençliğe...

Back