Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Ben şeyi merak ettim, ömrümde foto çekilirken domalan insan görmedim.
Bu kelimeden nefret ederim ama onun sözleri olduğu için yazmak zorunda kaldım.

Konululardan bahsediyorum bu arada, erkek arkadaşınız fotoğraf olayını yanlış anlamış olabilir mi?
Varsa önceden böyle, kişi kendinden bilir işi hesabı tecrübesi, sizi ‘domalan’ halinizle düşünmüştür, içeriği bilemiyordur yavrucak.

Ben de profesörüm zaten biliyosun.
Ney, doktor muymuş!

Tövbe estf, yazdım yazdım sildim.
Benim bildiğim o eylemi hastalar doktora yapar ama, doktorlar değil, neyse...

Konu sahibi bari uzmanlığı falan alınca görev yerini, bölümünü söyle bize aydınlat da, en düşük hasta bakma ayrıcalığını yaşatalım sana.

Hala erkek arkadaşın mı gerçekten? Bu tarz mağara kaçkını seni çalıştırmaz, evlenirsen anasına sülalesine hizmet ettirir, ara sıra şiddet de uygular hatta erkek çocuk doğurmazsan üstüne kuma bile getirir. Sana önündeki yılların özetini geçtim sadece. Kendine, ailene saygın varsa kaç kurtar kendini.

Ama burda yazılanlar ciddi olamaz kesinlikle. Nolur sevgili mune az sal bizi.
Cıks olmaz
Üye trollüyor diye düşünebilirsiniz, trollüyor mu bilmem zira kimse için kesin şöyledir diyemiyorum çünkü 3-5 yıllık üye olup troll çıkan da oluyor, erkek çıkan da ama üyelik bir kadına ait, bu teyit edilmiş bir bilgidir.

Sülale doktoru olacak ama paravan arkasından.
Eli hasta eline değmeyecek, gözü duvar dışında bir şey görmeyecek.
Ama öyle de fanteziler var işte, of neyse.

Tıp 5. Sene çok zor diyolla, orada bir yitirimlik olmuş herhalde.
@Vander gördün mü ablişkoyu cınım, güzel güzel çalış 4 5 zor diyorduk hep, muhakeme yeteneğini kaybedip örneğe uyma sen.
Sonra duvardaki delikten hasta görüyorsun...

Ya sen sevgilinden ayrılmıştın? Depresyondaydın, unutamıyordun hani ruh halin kötüydü? Geri mi döndün yoksa bu başkası mı? Geri döndün muhtemelen. Aferin ne diyim.

Nolur atsana herkese.
Doktora giderken ona göre dikkat edelim de es kaza kimse gelmesin

bu ara forumda bu tarz konular sıkılaşmaya başladı. hakaret boyutunu aşmış, iğrenç ithamlarda bulunmuş. Sen gelmiş mezuniyet fitiğrifi çikilmimi izin virmiyir. buradaki tek sorun ifotoğraf çekilememek mi gerçekten
kızlar bu haydutları cımbızla mı seçiyorsunuz ? bunca şeye rağmen hala sevgilim diyebiliyorsun.
ben senin yerinde olsam k*kamı bile sürmem yüzüne.
bu yeni jenerasyon bir acayip ya

Oyyy yani durumlar iyice karışık. Artık telepati gücüyle iyileştirir

sevgilinle de mahkemede görüşecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…