Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Yarın bir gün doktora gitmenizede söylenir veya izin vermez.. Devam etmek için iyi düşünün bence. .

Haykırdım ay napıyosun

İnsanlarla dalga geçiyorsun sanırım.... Yok senden intikam için başkasıyla olan birinden ayrılıyorsun iki gün geçmiyor domalmakla ilgili sözleri ağırına giden sevgilin modunu açıyorsun.... İlk aklıma gelen şey ERKEK hesabı olduğun ve sahte konularla insanları taciz ettiğin..... Bu kadar kendine saygısı olmayan bir kadın düşünemiyorum... Onurluysan terket buraları...

Aaaiiiyyy giyinik miydiniz? İnanamıyorum. Ne varoşluk.

Bu cocuk sizi terk etmis ustelik baska sevgili yapmisti. Onceki konunuzda da artik onume bakacagim, bitti demistiniz.
Hala konusuyor musunuz? Mezuniyet fotograf cekimine kadar biliyor

Yüzünü göstermiş işte sonra evlenip hicc bu yüzünü göstermemişti diyorlar bı an önce kaç kurtul

Neden resim çekilirken domalacağını düşündü anlamadım? Ve 3 kızla dedigin halde neden bu sacmalıklar. Böyle biriyle neden sevgilisin? Evlencegini düsünerek mi katlanıyosun yoksa. Böyle biriyle zaten evlenmemelisin. En güzel yıllarını böyle bi tipe harcama lütfen.

Boşuna mı diyoruz kız çocuklarını okutmayın diye. Domalıyorlar işte sonra.
Arkadaşım bu ne çarpık bakış açısı. Biz kadınlar istediğimiz yerde dom... Ay terbiyem alarm verdi. Neyse istediğimiz yerde istediğimiz jimnastik hareketini yaparız. Erkekler kendilerini eğitecekler, faul yapmayacaklar. Hayret bişiler!

Niye öyle diyorsunuz, yeni mezun olmuş insanların iş hayatında yaşayacaklarını temsilen gayet de anlamlı bir pozisyon bence ahsjsjjs.
Anırarak gülmek deyimi gerçekmiş ya.

Konu açmaya bile gerek yok. Eski erkek arkadaşım böyle böyle dedi ben de ayrıldım deseydiniz keşke. Hala sevgiliniz bir de... Garipsiniz.

Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.

Bu hanzoyla evlenirsen zaten anca o mezuniyet fotosunu ara ara koynundan çıkarıp gizlice bakıp yerine koyarsın. Onun için boşver sen bu fotoğraf işini tadiniz kaçmasın.

Hakaret mi ?
sdkskjkff
Bunu hakime anlatsan o bile aynı şeyi düşünürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…