• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Size o lafları diyen insan için vazgeçtiniz ve hayatınızda tutmaya devam mı ediyorsunuz?Babanız dese gidip çektirirsiniz muhtemelen.Bazı insanlar sonradan benim başıma neden bu geldi demesin sevgiden yapıyor beni çok sevdiği için kıskanıyor modundasınız muhtemelen ama bu sevgi değil

BAB
Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Sen or..ysan o da pez...k mi oluyor o zaman. Babanla gittiğin bir yer için neden bir embesilden izin istersin bu kadar mı değersizsin bu kadar mı eziksin. Sana or...u dedi ve sen hala erkek arkadaşım mı diyorsun.
Sakın kaçırma o zaman sen bu dingille evlen ki kimsenin hayatının içine mıçmasın.

Aaaaa sakın kaçırma bu oğlanı. Tam sahiplenici erkek modeli, bulmuşken sıkı sıkı tut :KK70:
umarım gerçek değildir bu hikaye

Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Keske hakaret konusunda ayni hassasiyeti, fotoğrafcı onunde domalacaksin, o... diyen sevgilinize de gosterseniz.
Ayrica psikolojisi yerinde degil hakaret degil, sizin durumunuzda doğru bir tespittir.

Tam tencere kapak bir çiftsiniz tebrik ediyorum sizi böyle kendinize denk birini bulduğunuz için. 3 kız tek başınıza neden fotoğrafçıya gidemeyeceğinizi düşünüyorsunuz da yanınıza babanız ve ek olarak kardeşinizi alıyorsunuz? Fotoğrafının yanında karısı olmasa veya başka bir erkek daha olsa orda ne olur mesela? Boşuna mezun oluyorsunuz bence, bu kafada bir adamla geleceğiniz kocam balkona çıkmama izin vermiyor şeklinde geçecek hep evde oturup kocanız gelsin diye bekleyeceksiniz.

Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Sevgilinin hakaretini ne algılıyorsun peki iltifat mı ?
O...... küfürü ''psikolojisi yerinde değil'' ifadesinden daha mı az yaktı canını ?

Tasklı aman pardon taşfırın errrrkekmis bu. Hem erkek kisisi kıskanır, güzel elbiselerle hatununu elin adamına mı cektirecek? o_O

o küfürden sonra hala onunla berabersen suçu sende ararım ben konu sahibi.

Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Çok güzel yapmışsınız ama keşke kadın fotoğrafçı bulup evde çekim yaptırsaydınız o zaman kutsal ruh, büyük insan, yüce şahsiyetli sevgilinizin içi rahat ederdi.
24 yaşındasınız üniversite mezunusunuz yakında atanacaktınız diye hatırlıyorum ama şu yazdıklarınızı artık 15'indeki kızlar yapmıyor, sevgililikten öte başkaca bir sıfatı olmayan birine bu taviz neden?
Sevgilinizin şu söylediklerini 26 yıllık eşim söylese ağzının payını alırdı, anne babanız kısıtlasa isyanın bini bin para olurdu, bana karışamazlar 24 yaşındayım deyip kıyameti koparırdınız fakat söz konusu sevgili olunca sus pus olup her dediğini yapıyorsunuz, bir erkeğin karşısında kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz?

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Senin bu dallama ne mezunu ki bu devirde bütün mezuniyet resimleri domalarak(!) çekiliyor bunu bilmiyor muymus.
İnsanın fikri ne ise zikri de o olurmuş. Kanı bozuk noolacak

Bana o küfürü edecek adamın suretina tükürürüm sen önce terbiyeni takın aklı fikri bozuk derim. Ben kendi namusuma sahip çıkarım sen kendi namusunun bekçiliğini yap deseydiniz. Bu ne biçim bi erkek arkadaş. Hayatınızın geri kalanını bari böyle hanzo maço geçinen terbiye yoksunu biriyle geçirmeyin.

Keşke bu gösterdiğiniz tavrı erkek arkadaşım dediğiniz şahsada gösterebilseydiniz şimdi buraya konu açmıyor olurdunuz.

Sevgilinin hakaretini ne algılıyorsun peki iltifat mı ?
O...... küfürü ''psikolojisi yerinde değil'' ifadesinden daha mı az yaktı canını ?
Tövbe tövbe, eş söylese boşanma sebebi, bir kadının namusuna dil uzatacak adamın alnını karışlamak varken gıkları çıkmıyor.
Bu zihniyetteki biriyle sevgili, eş olmak bir yana dursun arkadaş bile olunmaz.

Konu sahibi mutlu ya her ilişkinin dinamiği var bunların dinamiği bu yarın barışırlar ne olacak aman bizene pof

Kk ya da yazmakla haklı bunu millete anlatamaz çünkü anlatılacak bir olay değil
Sadece üzülecek kadar normal geliyor konu sahibine bu durum

Aynı konuları farklı sözcüklerle açmaktan insan yorulur
Adam hanzo kıro bütün konuların ana fikriydi biz bunu anladık zaten kafi bize

Saçmalamayın ya hatta ayrıl bu ne bee. Sen yıllar sonra o fotoğraf a bakıp ne güzel günlerdi diyip anımsadığın vakit bu sevgili hiç yanında olmicak bile belki yarın ayrıldın sonra da foto çekmedin kim için sana hakaret edip yanında olmayacak bri için mi pişman olacaksın eşin bile değil sevgili yani bu kadar üstünde söz sahibi olmasına izin verme baban bile yanında ya bilse kötü bi durum herkesten önce o seni korur ama baba bu sevgilinin söylediklerini söylese evi terk edersinz bana karışıyorlar diye:sinirli:

HAHAHAH bu lafları o açtığın konularda sana bu hareketleri yapıp onca lafı sayıp sövene etsene hadi :D :D :D :D :D

Adam benden kaç demiş. Sen daha üzüldüm diyorsun.

Konu sahibi mutlu ya her ilişkinin dinamiği var bunların dinamiği bu yarın barışırlar ne olacak aman bizene pof

Kk ya da yazmakla haklı bunu millete anlatamaz çünkü anlatılacak bir olay değil
Sadece üzülecek kadar normal geliyor konu sahibine bu durum

Aynı konuları farklı sözcüklerle açmaktan insan yorulur
Adam hanzo kıro bütün konuların ana fikriydi biz bunu anladık zaten kafi bize
Ama yine de yazık, evladım yaşındaki kızların kendilerini değersiz görüp bir erkeğin her dediğine he deyip her türlü hakaretine, aşağılamasına, kısıtlamasına boyun eğmelerine üzülüyorum.

Kendisi de yazmış erkek arkadaşı aynı durumda olsa kız-erkek karışık toplanıp giderlerdi diyor, okumuş 24 yaşındaki bir kızın erkek arkadaşının sözlerinin alt metnini göremiyor olmasına içerliyorum, kadın olarak gururuma dokunuyor, anne olarak içime oturuyor, hiçbir konuda kısıtlamadığım pamuklara sardığım kızımı elin kutsal ruhu gelip kırıp dökecek, onu giyme, bunu yapma, erkeklerle görüşme, fotoğraf çektirme, Allah yazdıysa bozsun, büyük sözüme tövbe, öyle biriyle karşılaşmayalım inşallah ama sanırım kızım sus pus olsa önce onu bir haklarım sonra sevgilisiyim diye gezinen 2 bacaklı yetmeyi sopayla kovalarım.

Back