- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
2000 liraya piremsesler gibi hayat yaşayan üyeyi bir hayırsever bana özelden yazar mı?
Yav o kadar da bdvye bakmaya çalışıyorum, böyle ekşınlı üyeleri bir ben mi tanımıyorum
Bende seni cok sevdim canim.. Kendimi sana yakin hissediyorum yasit oldugumuzdan mi ikimizinde 1 oglu oldugundan mi bilemiyorum :)Cok taninmadigimdan daha dogrusu zayflama yarismasindan cikamadigimdan tombik oldugumdanbenden hic bahseden olmamis tum sayfalari tek tek okudum belki biri benden bahsetmistir diye sanki bahsetse bildirim gelmicek umut dunyasi iste napcan oncelikle sevgi pitirciklari sizi cok kiskandim ortalik kapl falan dolmus cok ozenilesi bidurum sonra sevindim.en azindan kimse kotu bahsetmrmis en azindan
@Bilgece senin yorumlarini yaklasimlarini cok begeniyorum
Bide cok eglenceli yorum yapan biri vardi nickini hatirlamiorum
Tanidigim sevdigim kisiler yol arkadaslarim 6. Takimin citir adayi hatunlari
@Sweetdimple sevgili kaptanimiz yolumuza isik tutan bitanemiz
@RengarenkNesli enerjisi cok hosuma giden neslimm@45derya45 deryama neden bilmem kanim cok isiniyor her sorumu icten hemen cevapladigi icinde ayri seviyorum @Bulbul-e Bismil abla demesindeki samimiyet cok hosuma gidiyor bulbulumun @battaniye1 @baldandane @makres76 takimizin 4 cocuklu citiri idolum
Dark_Paradise yani tanistik ama hemen sevdim @oynakbasi34 uzun mesajalrina cok ozeniyorum nesesine enerjisine
Unuttuklar varsa ozur dilerimm kizlarr
evet doldum doldum bu gün taşıyorumthemis1990 kiz ne doluymussun sen yaz yaz bitmedi
hepsini ayri merak ediyorum azcik acik ver bilelim kim olduklarini
Tesekkurler :) bekliyorum merak ettimvargasabreu cok tesekkur ederim efendim utandim valla
Sen de hedefleri amaclari olan bir genc kizsin ve asla kendinden ödün vermiyorsun. Haksizliga gelmemek cok guzel bir sey. Ama seni forumda karistirdigim biri var hatta ustuste yorum yapmistiniz bi kere o zaman farkli kisiler oldugunuzu anlamistim niyeyse artik
onun da nicki neydi yav cok benziyordu nickiniz sanirim. Liseli bir kizdi. Bulunca söylerim
Ayy tesekkur ederim mutlu oldum ki coook
biz sanal da olsa arkadaşız kuzucuum, yüz yüze görüşmek gerekmiyor illa, gönüller bir olsun!çok özendim ya yıllardır şu sitedeyim birbirimize karşılıklı güzel şeyler söyleyebileceğim hiç kimse yok, bi arkadaşım yok. ama sorun bende çekingen bi yapım var malesef çabuk kaynaşamam herkesle normal hayatımdada böyle, o yüzden burda bi arkadaşım olmaması normal. kimseyle kaynaşmadan kendi halimde takılıyorum şu sitede
hakkımda iyi bişey diyen yok ama kötü söyleyende olmaz diye avutayım kendimi
ama hamilelik topiklerinden tanıdığımfolik var çok konuşmuşluğumuz yok ama, çok samimi içten davranışları var. o hamile kaldı muradına erdi darısı bana inşallah
@Filozof_Prenses onunlada özel bi konuşmamız yok ama hiç tanımadığı halde sürekli samimi dualarında banada yer vermesi çok mutlu ediyo beni :)
Kimki o hatun benmiyim yoksaSağolsun bir arkadaş ta yazdı özelden, öğrendim..Üstelik tepişmiştik te yani bu üyeyle..Yaşlılık