Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

2000 liraya piremsesler gibi hayat yaşayan üyeyi bir hayırsever bana özelden yazar mı?

Yav o kadar da bdvye bakmaya çalışıyorum, böyle ekşınlı üyeleri bir ben mi tanımıyorum
bilmiyor musun gerçekten hayret onu bilmeyen mi var geçen sene zipzipin

yılın üyesi en iyi çıkış yapan üye seçildiği gibi bu sene o seçilir ünü zipzip ı bile geçti o derece

edit :öğrenmişsin zaten sohbetiniz bile varmış nasıl unutursun

vargasabreu cok tesekkur ederim efendim utandim valla
Sen de hedefleri amaclari olan bir genc kizsin ve asla kendinden ödün vermiyorsun. Haksizliga gelmemek cok guzel bir sey. Ama seni forumda karistirdigim biri var hatta ustuste yorum yapmistiniz bi kere o zaman farkli kisiler oldugunuzu anlamistim niyeyse artik
onun da nicki neydi yav cok benziyordu nickiniz sanirim. Liseli bir kizdi. Bulunca söylerim

Kendini bir gruba ait gören bizim tayfa diye bahseden üye

bizim tayfa dediklerin seni sallamıyor bile

Bende seni cok sevdim canim.. Kendimi sana yakin hissediyorum yasit oldugumuzdan mi ikimizinde 1 oglu oldugundan mi bilemiyorum :)

bende yazacağımda ,o kadar çok kişi varki yazacağım,hangisinden başlasam diyorum. birde unutursam diyede korkuyorum. şu an kafamı toplayamıyorum bazı şeylerden dolayı..

Tesekkurler :) bekliyorum merak ettim

biz sanal da olsa arkadaşız kuzucuum, yüz yüze görüşmek gerekmiyor illa, gönüller bir olsun! sen de anne olacaksın agüstocum cnm arkadaşım benim

Anaa herkesin sinirini bozan ne çok üye varmış. Herkes ne doluymuş. Arkadaşlar sinir sisteminize yazık, sanalda herkesi bu kadar takarsanız gerçek hayatta napıyorsunuz? Bahsedilen ne Konuları ne kişileri hiiiç anlamadım. :/ saf saf geziyormuşum sitede. gördüğümüzün ötesinde özelden dönen de bir ortam var demek. Her gün giriyorum siteye. Kaç yılda kimseye düşmanlık beslemedim. bir tek üye hariç. Adını hatırlayamıyorum şuan. Siyaset konularında çok yazardı geçen yıllarda. Artık yok. Ay deli olurdum ona. Noldu da gitti ki.

Mune sabaha karşı 4 gibi bir kıpırtıyla uyandığımda elimde bir hamamböceği görmüştüm. Beni ısırmıştı. Evde kimse yoktu. "Abla yeaaa bir şey olur mu " diye ona koştuğumda beni sakinleştirip rahat uyumamı sağladığını hiç unutmam. Yardım meleği ama eli cımbızlı tabi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…