choccywhoccydoodah
cok tesekkur ederim. Dusuncelerimiz bilmukabele. Bilhassa cok iyi evlat yetistirdiginizi dusunuyorum. Bi kac konunuz var hepsi de bana samimiyet ve sicaklik, huzur hissettiriyor..
poyrazinmelegi
bi yorumumu okuyup ozelden teselli vererek, uzuntunu paylasarak beni cok mutlu etmistin. O zaman ne kadar sicak ve iyi bir insan oldugunu anlamistim. Cok sagol
@Bilgece çok teşekkür ederim Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama eminim sizde çok iyi bir annesiniz/anne olacaksınız. Güzel saygılı,vatanına milletine faydalı bir evlat yetişireceksiniz.
Cok taninmadigimdan daha dogrusu zayflama yarismasindan cikamadigimdan tombik oldugumdan benden hic bahseden olmamis tum sayfalari tek tek okudum belki biri benden bahsetmistir diye sanki bahsetse bildirim gelmicek umut dunyasi iste napcan oncelikle sevgi pitirciklari sizi cok kiskandim ortalik kapl falan dolmus cok ozenilesi bidurum sonra sevindim.en azindan kimse kotu bahsetmrmis en azindan @Bilgece senin yorumlarini yaklasimlarini cok begeniyorum
Bide cok eglenceli yorum yapan biri vardi nickini hatirlamiorum
Tanidigim sevdigim kisiler yol arkadaslarim 6. Takimin citir adayi hatunlari Sweetdimple
sevgili kaptanimiz yolumuza isik tutan bitanemiz RengarenkNesli
enerjisi cok hosuma giden neslimm45derya45
deryama neden bilmem kanim cok isiniyor her sorumu icten hemen cevapladigi icinde ayri seviyorum Bulbul-e Bismil
abla demesindeki samimiyet cok hosuma gidiyor bulbulumun battaniye1baldandanemakres76
takimizin 4 cocuklu citiri idolum Dark_Paradise
yani tanistik ama hemen sevdim oynakbasi34
uzun mesajalrina cok ozeniyorum nesesine enerjisine
Kelimelerinin arasina iki osmanlica, iki farsca sozcuk ekleyip, bol bol deyim kullanip, efelik tasliyorsun. Ama cumlelerine anlam bakimindan bakinca ici bombos. Bir de ustune artizligin ne olacak beyleee...
cognitiveya ben bu kadini cok seviyorum. feminist soylemleriyle, sitedeki durusuyla, her seyiyle.
queenEbyakin zamanda bulusacagiz. dunya tatlisi, kendime en yakin gorduklerimdendir sitede.
@Bilgecekendisiyle ozel bir muhabbetimiz olmadi, bazi goruslerimiz farkli. Ama yorumlarindan son derece asil bir kadin oldugunu dusunuyorum.
Duka Teslacogu yazdiginin altina dusunmeden imzami atarim. Cok bilgili bir kadin.
@Sephoraahakkimda yazdigin guzel seyler icin tesekkur ederim. Dusuncelerimizin birbirine en benzedigi uye olarak goruyorum kendisini. Siyasetteki yoklugunu da coktan hissettim