Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Ya biz kizin iyiligini dusunduk kiz bize ozelden satasti. Bi de diyo ki 2 kedi annesiyle isbirligi kurmussunuz. Oysa tek seyimiz kizi burda sormakti yani..
Anlamadım Elif biz editörlerin böyle konu kapama yetkimiz yokki. kapatalım demişsinde . bu yetki bildiğim kadar mune ve kazende öyle bir yetkimiz olsa ben bdvde tartışma olan, konu dışına çıkan o kadar çok konu var ki hepsini kapardım. ama onu sadece mune a yada kazene bırakıyorum, çünkü benim bir editör olarak bu yetkim yok, kısaca biz editörlerin böyle bir yetkisi yok
Siyaset yasak değil mi diyenler siyaset Konuşuyor, Alıntı yasak diyenler Alıntı yapıyor, hakaret desen laf sokuyorum tavırlarıyla yapılıyor, iş iyice geyiğe döndü zaten. Daha da bu konuyu açtırmak için bana gelmeyin.