Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Bilgece çok teşekkür ederim :KK200: Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama eminim sizde çok iyi bir annesiniz/anne olacaksınız. Güzel saygılı,vatanına milletine faydalı bir evlat yetişireceksiniz.:KK200:

Cok taninmadigimdan daha dogrusu zayflama yarismasindan cikamadigimdan tombik oldugumdan :KK45: benden hic bahseden olmamis tum sayfalari tek tek okudum belki biri benden bahsetmistir diye sanki bahsetse bildirim gelmicek umut dunyasi iste napcan :-) oncelikle sevgi pitirciklari sizi cok kiskandim ortalik kapl falan dolmus cok ozenilesi bidurum :KK23: sonra sevindim.en azindan kimse kotu bahsetmrmis en azindan :-)
@Bilgece senin yorumlarini yaklasimlarini cok begeniyorum :KK66:

Bide cok eglenceli yorum yapan biri vardi nickini hatirlamiorum:KK35:

Tanidigim sevdigim kisiler yol arkadaslarim 6. Takimin citir adayi hatunlari:-):-)
Sweetdimple Sweetdimple sevgili kaptanimiz yolumuza isik tutan bitanemiz:KK36:
RengarenkNesli RengarenkNesli enerjisi cok hosuma giden neslimm:KK36: 45derya45 45derya45 deryama neden bilmem kanim cok isiniyor her sorumu icten hemen cevapladigi icinde ayri seviyorum :KK37: Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil abla demesindeki samimiyet cok hosuma gidiyor bulbulumun :KK68: battaniye1 battaniye1 :KK68: baldandane baldandane :KK68: makres76 makres76 takimizin 4 cocuklu citiri idolum :KK25:
:KK68:
Dark_Paradise Dark_Paradise yani tanistik ama hemen sevdim :KK68: oynakbasi34 oynakbasi34 uzun mesajalrina cok ozeniyorum nesesine enerjisine:-)
:KK36::KK36:

Unuttuklar varsa ozur dilerimm kizlarr :KK73:

Kelimelerinin arasina iki osmanlica, iki farsca sozcuk ekleyip, bol bol deyim kullanip, efelik tasliyorsun. Ama cumlelerine anlam bakimindan bakinca ici bombos. Bir de ustune artizligin ne olacak beyleee...

cognitive cognitive ya ben bu kadini cok seviyorum. feminist soylemleriyle, sitedeki durusuyla, her seyiyle.

queenEb queenEb yakin zamanda bulusacagiz. dunya tatlisi, kendime en yakin gorduklerimdendir sitede.

@Bilgece kendisiyle ozel bir muhabbetimiz olmadi, bazi goruslerimiz farkli. Ama yorumlarindan son derece asil bir kadin oldugunu dusunuyorum.

Duka Tesla Duka Tesla cogu yazdiginin altina dusunmeden imzami atarim. Cok bilgili bir kadin.

@Sephoraa hakkimda yazdigin guzel seyler icin tesekkur ederim. Dusuncelerimizin birbirine en benzedigi uye olarak goruyorum kendisini. Siyasetteki yoklugunu da coktan hissettim :p

X