2000 liraya premsesler gibi yaşayan, kocasını yerin dbine sokup sonra ordan çıkarıp başının üstüne koyan, hergün dışarda yemek yiyen, türkçe bilmeyen şahıs. Sanırım sitenin çoğu senden pek hazzetmiyor.
Beni sahtelikle, yalancılıkla suçlayan hatun, özel mesajlara cevap verecek yüzün yok sanırım...
Bir belalım vardı, milyon kere sahte hesapla gelip her seferinde bana sardı. Çok şükür bu aralar sesi çıkmıyor. Başka eğlence buldu heralde kendine.
Çok yalnız olduğunu düşündüğüm ve tavırlarıyla yalnız olmaya mahkum kadın, senin için üzülüyorum.
Kendini dünyanın en mükemmel kadını sanan, çok bilgili, çok zeki, evropalarda okuduğunu söyleyen arkadaş pek inandırıcı değilsin. Neyse ki gözardı ettim görmüyorum.
Daha bir sürü vardır ama çoğu uyuz olduğum hatunu gözardı ettiğim için görmüyorum.
Mavi Terlik
kız herkese mavi boncuk dağıtmışsın, bu neee... Listende kaçıncı sıradayım? Bulamadım kendimi.
@Bilgece en sevdiklerimden, her zaman keyifle sohbet edilecek hatunlardan.
27.01
sevgili yavuklum. Bir kutu çikolatayla ziyaretine gitcem ki...
M
matmazeldepresif
her açıdan uyuşmaya gerek yok. Uyuşamadığımız noktalar olsa da seni seviyor ve saygı duyuyorum.
Time Traveler
yavuklumun manitası, fikirlerini sevdiğim hatun. Seninle her şeyi geyiğe vurabiliriz sanırım.
@justholdmetight ne çektin be cicim. Yirim seni yirim...
@NancyFr fikirlerini severim, her yorumunu beğenebilirim sanırım.. Yeni nesilde umut verenlerden biri...
poyrazinmelegi
nerdesin kız sen? Fedakar kuzum benim. Kavgayla başladık ama sonra pek sevdik birbirimizi.
safkelebek
yine bu aralar pek göremediklerimden, nerelerdesin aceba?
Unuttuklarım vardır mutlaka, kusuruma bakmasınlar.