Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

27.01 bu hatun hem huysuz hem karizmatik, beyini boşayıp benimlen evlenir mi ki ?
Time Traveler kendisiynen zebahlara gaddar konuşabilirem, akıllı, minnoş, tatlı mı tatlı bi insan.
@linda1402 süper hatun, kafası zehir gibin çalışıyo
cognitive son seksist bükücü, feminizmin en güçlü kalesi
vargasabreu işçinin, azınlıkta kalanın, mağdurun sesi. Che yaşasaydı onunla gurur duyardı!
Dead Cell iyi bir insan, akıllı bir insan.

bir de üzerine vazife olmayan konularda atıp tutan, beyni örümcek bağlamış insanlar var, bir de bilmedikleri konularda ahkam kesiyorlar ya işte onları sevmiyorum. hani şu aklı var fikri yok dediklerimizden.

forumda bir kez tek bir kişiyi gözardı ettim, o kadar kızdırmıştı beni, genelde heee senin eşeğin kara olsun deyip geçerim çoğunlukla.

bir de bana laf çakmaya çalışan biri vardı, arada bir yazdıklarına denk geliyorum, o başlık kapanmayaydı iyi olurdu, içimde kaldı ama neyse onda o hasetlik varken nasılsa 2. girişimde bulunur.

Siteye 3 senedir her gün giriyorum. Nadir yorum yazarım bir kaç tane de açmış olduğum konu vardır o nedenle pek tanınmam :) Bu yüzden yazılanları hiç üzerime alınmadım alinsamiydim acep Yakın zamana kadar evlenmeye çalıştığımdan ötürü evlilik çeyiz topiklerinde takılıyordum oradan çok güzel dostluk kurduğum arkadaşlarım var.
nehirnil111 Benim güzel kalpli kendi güzel arkadaşım benim sırdaşım iyi ki var onu çok seviyorum Çok da marifetlidir kendisi
@lostbuthopeful İkizim olduğunu düşündüğüm hatun kişisi. Severim vesselam
Özgem var bir de kendisi polis eşi şimdilerde anne adayı nickini yazmayı bir türlü beceremedim. Dobra hatundur kendisi çok da güzel canım arkadaşım.
@Sephoraa ve CuteMom kendileri bana tez dönemimde çok yardımcı oldular çok sağolsunlar. @Sephoraa ayrıyeten yorumlarını çok gerçekçi bulduğum ve katıldığım bir ablam :) Forumda böyle kültürlü bayanların olması çok hoşuma gidiyor. O bilmese de onu seviyorum
nomunomuchua Bir konumda kendi derdiymis gibi benimle ilgilenmisti çok sevinmiştim sağolsun onu da seviyorum
buzmavileylak @alyaeylul çeyiz topiklerinde tanıdığım arkadaşlarım onlar da çok tatlılar
Unuttuklarım varsa affola aklıma geldikçe yazarım :)

O okypete

çok mesafeli bir yapıya sahip öyle cıvıklıklardan hiç hoşlanmayan

siyaset topiğinde bazı konularda düşüncelerime ters olan

(bu barış süreci meseleleri filan)

gerektiği yerde çok yardımsever işini hakkıyla yapan

ve bazı bdv konularında
çok ama çok hak verdiğim yorumların sahibi bir editör

ve bayağı adaletli buluyorum kendisini

Bende seni cok sevdim canim.. Kendimi sana yakin hissediyorum yasit oldugumuzdan mi ikimizinde 1 oglu oldugundan mi bilemiyorum :)

ayyy canimm sen o gun kibrisi cok merak ediorum yazimca aklimdan gecti hala kk da olursak banada ugrar diye :)

Themis1990 canim benim ben de seni cok seviyorum cok fazla muhabbettimiz yok ama özellikle survivor basliginda bir cok görüşümüz ortaktı seninle avatarindaki kız gibi güzel ve masum oldugunu dusunuyorum seni gormesem de <3 ama etiketlemeyi beceremedim ya bir türlü

@eflalim iki çocuklu cok tatli cok sempatik ve gercekten cok iyi bir insan. Oyle samimi sicakki anlatamam.
FashionStil vardi ama uzun zamandir girmiyor. Ozledim kendisini.

camdavul beni seviyo ben de onu seviyorum. Cok tatli bir kiz

KilicBaligi cok kulturlu oldugunu dusunuyorum ozellikle teknoloji konusunda. Ve makyaj konusunda yorumlari da kirici degil cok gercekci ve sevecen..

Maderzad tatli arkadasim insallah tez vakitte sevdigiyle evlenir, cok mutlu olurum

Masmavi_ cok guzel bir kiz ve ne zamandir girmiyor yoklugu cok belli oluyor..

MissPoine cok ama cok sevdigim cok duzgun bir insan. Cok yogun calisiyor ve giremiyor. Ozledik seni canim :**

Samsonn cok akilli oldugunu dusunuyorum. Ve de sicak kanli )

sempatikhatun ne zamandir gorunmuyorsun nerelerdesin? Geeeeelll

Tikkabilla cok basarili bir ogretmen olduguna inaniyorum. Ve cok da guzel. Su an nisan telasesinde hep mutlu ol canim..

Veeee en merak ettigim gizemli uyelerden JessicaJoy kendisini asiri merak ediyorum..

Çok teşekkür ederim Hangi konuda olursa olsun yazdıklarınızı çok beğenerek okuyorum.Bazen hiç düşünmediğim ve sayenizde fark ettiğim şeyler oluyor.Bana göre forumda devamlı yazması gereken üyelerden birisiniz.

Bu forumda ilk tanıdığım 2ileri1geri çok güzel yüreği tertemiz bir insn. Bazı sebeplerden dolayı uzun süre görüşemedik ama kalbimde her zaman yere vardır.

Ondan sonra da @Bilgece akıllı yorumlarıyla dikkatimi çekmiş ve gönlümü fethetmiştir canımdır,bitanedir.

sadece taraftar toplamak icin, kendi beyin hucrelerin cercevesinde 'cool, komik ve nokta atışı' oldugunu sandigin yorumlarinin bana soyledigi sadece iki kelime var: sevimsiz ve itici
aslinda isim verirdim seve seve, bir degil bi kac kisisiniz bu yorumumun hedefi.. ammaa kavga cikip, olay baska yere cekilip, cirkinlesilmesin diye soylemeyecegim.. bu kadar da dusunceliyim

marilyn monroe
İnternette tv de ne zaman gerçek! Marilyn i görsem zati sahaneniz aklıma gelir. Co datlu sevecen cana yakın espsripli bilirim sizi. Hayalimde de çok güzel, nazik canlandırdığım bayan türü :) iltifatlariniz için ayrıca teşekkür eder , sağlıklı günler dilerim

@Bilgece ne zaman görsem bir ekşın peşinde araştırmacı gazeteci olurmuş ondan

ablam ve eşim konusunun peşinde sonunda çözecek ben inanıyorum konu sahibinin akıbetini öğrenecek

detaylara dikkat eden iyi yorumlar yapan biri

@Bilgece
ilk negatif elektrik aldığım ama şu an çok kafa olduğuna inandığım ve sevdiğim üye.
@HayyaL
o benim eski kadim kk dostum

Feraceli
naif iyi kalpli bir prenses.

Saraylim
bazı konularda siyasette çok farklı düşünsekte,yorumlarının çoğuyla hemfikitr olduğum kültür abidesi.
S sevde
saraylımın kızı. bdv de yorumlarına bayıldığım...

themis1990
tatlı aklıllı gencecik bir anne. sevdiklerimden.

milena jesenska
keşke geri gelse dediklerimden

devam edeceğim

@Bilgece hadi inşallah çöz de rahatlayalım kk ce

valla bende az merak etmiyor değilim o konuyu o kadar yorumlar yaptık yani

ama ümidimi kesmiştim taki senin bu araştırmacı gazeteci ruhunu ve çabanı görene kadar

Cui Bono aynen tanımlayabileceğim biri bnm de vardı bi ara, BDV'de fink atıyor, her yeni konuya kendince cevabı yapıştırıp, millete ahkam kesiyordu. ifrit olurdum ona. konu sahibinden çok, sayfalarca onun millete laf yetiştirmeleri olurdu. en aktif üye benim diye kabarırdı. ıyyy nickini hatırlamıyorum bile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…