- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Bende seni cok sevdim canim.. Kendimi sana yakin hissediyorum yasit oldugumuzdan mi ikimizinde 1 oglu oldugundan mi bilemiyorum :)
ayyy canimm sen o gun kibrisi cok merak ediorum yazimca aklimdan gecti hala kk da olursak banada ugrar diye :)themis1990 sicak kanli arkadas canlisi genc fistik anne iyi ki tanismisim
@Bilgece cok guzel yorumlari var bir cumleyle herkesin soylemek istedigini soyluyor.. Ayrica kimsenin dikkat etmedigi ayrintilari hemen buluyor
@Sephoraa her yorumunu gordugumde elim otomatik begeniye gidiyor cogunlukla hemfikir oldugum uye
@MissCherryBlossom tanimadigim halde sevdim bu kizi. Cok yerinde yorumlari var. Nedense uzun boylu kumral fistik bi kiz gibi gozumde canlandiriyorum
@bella-donna yorumlarini seviyorum bazen sivri dilin olsada, iyi ki tanistik seninle :)
@bibibella yine cok hosuma giden yorumlari var.. Neyse o gibi geliyor bana.. Kendini kasmiyor dogal davraniyor gibime geliyor hosuma gidiyor
@CathyLizzie sicak kanli ve guzel yorumlari var hosuma gidiyor
Selvos88 cok sicak kanli sevgi dolu bol azimli arkadasim. Kibrisa gidersem evine ugramak istedigim cafesinde bi kahve icmek istedigim uye
Shirine-alish sicak kanli, komik, yeri geldi mi sapik sevdim seni
@cimcimegfb hemserim ilk tanistigim uye. Sever o da +18 konulari
@Eses07 3 satirlik yorumlari yerli yerinde olan uye.. Yazmadigi konu olunca aa gormedi mi derim alismisim yorumlarina
@BayanHicKimse sari elbiseyle ozlestirdigim uye.. severim kendisini uzaktan uzaktan
Aklima geldikce yazarim daha3-4 sayfa daha
27.01 bu hatun hem huysuz hem karizmatik, beyini boşayıp benimlen evlenir mi ki ?
Time Traveler kendisiynen zebahlara gaddar konuşabilirem, akıllı, minnoş, tatlı mı tatlı bi insan.
@linda1402 süper hatun, kafası zehir gibin çalışıyo
cognitive son seksist bükücü, feminizmin en güçlü kalesi
vargasabreu işçinin, azınlıkta kalanın, mağdurun sesi. Che yaşasaydı onunla gurur duyardı!
Dead Cell iyi bir insan, akıllı bir insan.
bir de üzerine vazife olmayan konularda atıp tutan, beyni örümcek bağlamış insanlar var, bir de bilmedikleri konularda ahkam kesiyorlar ya işte onları sevmiyorum. hani şu aklı var fikri yok dediklerimizden.
forumda bir kez tek bir kişiyi gözardı ettim, o kadar kızdırmıştı beni, genelde heee senin eşeğin kara olsun deyip geçerim çoğunlukla.
bir de bana laf çakmaya çalışan biri vardı, arada bir yazdıklarına denk geliyorum, o başlık kapanmayaydı iyi olurdu, içimde kaldı ama neyse onda o hasetlik varken nasılsa 2. girişimde bulunur.
@eflalim iki çocuklu cok tatli cok sempatik ve gercekten cok iyi bir insan. Oyle samimi sicakki anlatamam.
FashionStil vardi ama uzun zamandir girmiyor. Ozledim kendisini.
camdavul beni seviyo ben de onu seviyorum. Cok tatli bir kiz
KilicBaligi cok kulturlu oldugunu dusunuyorum ozellikle teknoloji konusunda. Ve makyaj konusunda yorumlari da kirici degil cok gercekci ve sevecen..
Maderzad tatli arkadasim insallah tez vakitte sevdigiyle evlenir, cok mutlu olurum
Masmavi_ cok guzel bir kiz ve ne zamandir girmiyor yoklugu cok belli oluyor..
MissPoine cok ama cok sevdigim cok duzgun bir insan. Cok yogun calisiyor ve giremiyor. Ozledik seni canim :**
Samsonn cok akilli oldugunu dusunuyorum. Ve de sicak kanli )
sempatikhatun ne zamandir gorunmuyorsun nerelerdesin? Geeeeelll
Tikkabilla cok basarili bir ogretmen olduguna inaniyorum. Ve cok da guzel. Su an nisan telasesinde hep mutlu ol canim..
Veeee en merak ettigim gizemli uyelerdenJessicaJoy kendisini asiri merak ediyorum..
canim cok tesekkur ederim, sensin hanim sensin tatli : ))