sahi nerde o..bende merak ediyorum. birde burç sorardı:)Wuww nasıl bir konu bu,çok tehlikeliAma sen kimseyi eleştirmemişsin,olmaz öyle :)
Ben başlıyorum o halde, bu aralar çok görünmüyor ama "Yaş kaç" sorusuyla özdeşleşmiş bir Z zipzip vardı. Amacı neydi de her konuya bu soruyu sorup kaçıp giderdi hiç bilmem.Evde çekirdek çitleyip bizi okuduğunu düşünürdüm kendisi hakkında,hani dizi izlerken meraklı teyzeler vardır ya,kafamda o tarzda canlanıyor
ozaman ilk eleştirimi yapayım eleştiri demiyeyim, fikir diyeyim hatta :)sahi nerde o..bende merak ediyorum. birde burç sorardı:)
valla şu an eleştiri için beklemedeyim dermişimmm.)
sabit olduğum doğrudur..:)ozaman ilk eleştirimi yapayım eleştiri demiyeyim, fikir diyeyim hatta :)
bi kaç konuda anlaşmazlığımız oldu, zıt fikirlerdeyiz. sanki biraz ön yargılı ve sabit fikirlisin gibime geliyor.
konuyu tam hatırlamıyorum ama bi konuda yanlış anlamıştın hayır onu demek istemiyorum dedikçe ben anlayacağımı anladım tarzında mesajlar yazmıştın. ondan sebep bu fikre kapıldım :) O okypete
ben ve çakallık. yok canım
zipzip kayıplarda eksikliğini kk ce hissediyoruzWuww nasıl bir konu bu,çok tehlikeliAma sen kimseyi eleştirmemişsin,olmaz öyle :)
Ben başlıyorum o halde, bu aralar çok görünmüyor ama "Yaş kaç" sorusuyla özdeşleşmiş bir Z zipzip vardı. Amacı neydi de her konuya bu soruyu sorup kaçıp giderdi hiç bilmem.Evde çekirdek çitleyip bizi okuduğunu düşünürdüm kendisi hakkında,hani dizi izlerken meraklı teyzeler vardır ya,kafamda o tarzda canlanıyor