Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Hani çıkıp birileri ben miyim ben miyim diyor ya

işte eski konuda da öyleydi relax olun kızlar neden üzerinize alınıyorsunuz herşeyi

@NancyFr tek tek arastirip bakarken birden o kisi bi mesajimi begendi tesadufe bak gokte ararken yerde buldum yav
Dead Cell kendisi. Nedense ikinizi cok karistirmistim

Biraz Fransız kaldım galiba ama yazdıklarınızı beğeniyorum Nedense çok içten ve samimi geliyor forumda sizin gibi bir kaç üye daha var onlar da aynı şekilde.Bazen zıt düşünsek bile kendinizi çok iyi ifade ettiğinizi düşünüyorum.
Ayrıca NancyFr'in yorumlarını da beğenerek okuyorum

@Bilgece canım çok naziksin. Sen zaten bu kadar iyi niyetli ve nazik olmasaydın beni sonradan da sevmezdin. :) ben senin kadar kibar ve iyi niyetli olamayabiliyorum.

_MedceziR_ ben uzaklaşmıştım herhalde o aralar kaçırmışım. Iyi ki tartışmış yoksa kendiliğinden gideceği yoktu herhalde.

themis1990 sicak kanli arkadas canlisi genc fistik anne iyi ki tanismisim
@Bilgece cok guzel yorumlari var bir cumleyle herkesin soylemek istedigini soyluyor.. Ayrica kimsenin dikkat etmedigi ayrintilari hemen buluyor
@Sephoraa her yorumunu gordugumde elim otomatik begeniye gidiyor cogunlukla hemfikir oldugum uye
MissCherryBlossom tanimadigim halde sevdim bu kizi. Cok yerinde yorumlari var. Nedense uzun boylu kumral fistik bi kiz gibi gozumde canlandiriyorum
bella-donna yorumlarini seviyorum bazen sivri dilin olsada, iyi ki tanistik seninle :)
Bibibella yine cok hosuma giden yorumlari var.. Neyse o gibi geliyor bana.. Kendini kasmiyor dogal davraniyor gibime geliyor hosuma gidiyor
AkarGider sicak kanli ve guzel yorumlari var hosuma gidiyor
Selvos88 cok sicak kanli sevgi dolu bol azimli arkadasim. Kibrisa gidersem evine ugramak istedigim cafesinde bi kahve icmek istedigim uye
Shirine-alish sicak kanli, komik, yeri geldi mi sapik sevdim seni
cimcimegfb hemserim ilk tanistigim uye. Sever o da +18 konulari
Eses07 3 satirlik yorumlari yerli yerinde olan uye.. Yazmadigi konu olunca aa gormedi mi derim alismisim yorumlarina
B BayanHicKimse sari elbiseyle ozlestirdigim uye.. severim kendisini uzaktan uzaktan

Aklima geldikce yazarim daha3-4 sayfa daha

gadjo dilo alinti yapma yasak hahah tamam o zaman niyeyse aptalligim tuttu sanirim. Sen de sevilecek kizsin.
Ben senin esinle tanışma hikayene bile inanmistim ya o zaman da aptalligim tutmustu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…