- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kadar dikkat ettim (kendimce) veremedim ya bozdum sonra.Kizlar yoğurt soda ayran nane kürü deneyen varmı faydası varmı sizce
Ben de yarından yine düzene koyucam gelen giden olunca rutin bozuluyor benim deYarın ciddi ciddi başlıyorum. 2 gündür arkadaşlarımla kahvaltıdaydım. Biraz abarttım. Yarın dikkat edeceğim artık.
Ben değil duymadım ama bu tarz şeyler şok etkisi ile verdirip sonra daha çok aldırıyor diye biliyorum.Kizlar yoğurt soda ayran nane kürü deneyen varmı faydası varmı sizce
Benim deGöğüslerim çok büyüdü ya bi de sönmüş balon gibiler ama önce içine iyice su doldurulup uzatılmış ve sonra söndürülmüş gibi. Bu moralimi bozuyor. Gitgide armuta benziyor her yerim
Ben çok yürürdüm ya bu sene bakalım çalışmazsam kendşme bir düzen oluşturmam gerek böyle gitmez çünkü.Bu seneki adım sayım 2000, geçen sene 3000miş. Ondan önce 6000, ondan önce 10bin.
Yürümek zayıflatmaz diyorlar ama yürümemek şişmanlatıyor kesin.
Bende sanmam onlardan olacağını içini ferah tutVeee güncel kilo : 71,5 bu hafta beyaz ekmek yedim. Bir de uykusuzluk diz boyu yüksek ihtimal o ödem yaptı. Bence ödem yani yüksek ihtimal öyledir yoksa dün ki makarna ve önceki günkü pizzadan olacağını sanmıyorum
Havalar serinlese net 20 bin adım atarım şu an evden çıkmıyorumBu seneki adım sayım 2000, geçen sene 3000miş. Ondan önce 6000, ondan önce 10bin.
Yürümek zayıflatmaz diyorlar ama yürümemek şişmanlatıyor kesin.
En son bekarken 59’dumBen de hiç yürümüyorum kilo almışım bu arada 59 oldum
Benim de kıyafette sıkıntılarım var. Üst beden aynı ama alt beden göbekten dolayı zorlanıyorum. Bilerek de yeni şeyler almak istemiyorum önceki kıyafetlerime girmek için en azından motive olurumEn son bekarken 59’dum
Kızımı bebek arabasında çok gezdirdim. Çok severdi bakınmayı.
Oğlum durmuyor bebek arabasında inmek istiyor. Kucak veya emekleme istiyor. Man of actions.
O zaman kıştı şimdi yaz gerçi gezdirebilir miyim öyle bilmiyorum.
Eylülde okula başlıycam 15 dk yürüme, yürüyebilir miyim bilmiyorum. çok terlerim yedek tshirt almam lazım. Popoma giyecek bir tek pantolonum yok