- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.657
Hiç. sıfır. Kahvaltıda cips, Nutella ve turşu yedimKumsari motive oldun mu?
Sanki varya benim neyime diyet yapmak ben acıların kadınıyım havasına girdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç. sıfır. Kahvaltıda cips, Nutella ve turşu yedimKumsari motive oldun mu?
O ney kız little little in the middle yapmışsın.Hiç. sıfır. Kahvaltıda cips, Nutella ve turşu yedim
Sanki varya benim neyime diyet yapmak ben acıların kadınıyım havasına girdim.
1 haftada 3 mu, ben 1 ayda 3 zor verdım..
Bende var bence 3 aylık testim de sınırdaydı, açlık şekerim de. İlacı doktor mu verdi kullandın? Şimdi yarın genel cerrahiye gitcem, perşembe kbb. Of Allahım of.1 haftada 3 mu, ben 1 ayda 3 zor verdım..
Benım ınsulın dırencı hortladı cunku.
Zor kılo verenlere tavsiyem, dahiliyede bı kan testi yaptırıverın, aclık seker ve aclık ınsulın baktırın..
Glisemik endeksi düşük besinlerle beslenelım.
Ben dıaformın kullandım bır zamanlar.. Cok ıyı gelmıstı..
Kumsari
Evet ılk cıktıgında yazmıstı ılacı 1 yıl kadar kullanmıştım, 13 kılo vermıstım..Bende var bence 3 aylık testim de sınırdaydı, açlık şekerim de. İlacı doktor mu verdi kullandın? Şimdi yarın genel cerrahiye gitcem, perşembe kbb. Of Allahım of.
15.45’ten önce randevu yoktu. D vit bıraktım yaz olunca. İlaç peşinde stres oluyorum.Evet ılk cıktıgında yazmıstı ılacı 1 yıl kadar kullanmıştım, 13 kılo vermıstım..
Sımdı de kafama gore tekrar basladım, ideal kiloya ulasana kadar kullanıcam, aslında ben de bı butun degerlerı baktırsam ıyı olur..
Bu arada d vıtamını de mutlaka kullanının. D vıtamını dusuk olanlar kıloyu zor verırlermıs
Genel cerrahi istem yapar belkı, sen yıne de ac gıt bence. Bi sorarsın olmaz mı
Antalya da güneş görme oranı çok yüksek ama onunla doktor güneşten almayı yeterli bulmuyor benimde tek kullandığım sey d vit15.45’ten önce randevu yoktu. D vit bıraktım yaz olunca. İlaç peşinde stres oluyorum.
Biliyorum ya ben canım istemiyor diye kullanmıyorum. Bir sürü demir ilacı yazdırmıştım, onları da kullanmıyorum, duruyor öyle.Antalya da güneş görme oranı çok yüksek ama onunla doktor güneşten almayı yeterli bulmuyor benimde tek kullandığım sey d vit
Baya gec..15.45’ten önce randevu yoktu. D vit bıraktım yaz olunca. İlaç peşinde stres oluyorum.
İyi bence yine o kadar. Yaz bitince belki daha düzen olur.Ben gaza gelip başlamıştım tablo önerisi falan da benden çıkmıştı ama yapamadım ya biraz dikkat ediyorum ama umduğum gibi olmadı Özellikle misafirde ve şehir değiştirmede tüm düzen bozuluyor. Bu ara bunlar üst üste geldi. 20 günde giden 1-1,5 kg ancadır sabah tartılacağım