- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
- Konu Sahibi atessizprenses
Oykuu tamam canım cok fazla heveslendırdıınn aldıgım gıbı kasık kasık yıycem Bugun tam 4 tane aktar dolastım bu markadan hıc bırınde de mı olmaz.Hep baska markaları gosterdıler.Hatta burada fotografıda paylasılmıstı bır markanın yesıl bır sey.Ondan alırmıs musterıler memnunlarmısta ama ne kadar ısrar etsede hayır dedım ve ısrarla arattırıp mindivan form macunundan ıstettım.Yarın sabah gelıcek.Oglen vaktı elımde olur.Gunde sadece 3 kasık mı? 4 yapsak bunu olmaz mı? Etkısı daha da artsın dıye falan.Insan heveslenınce bır an once etkısını gormek ıstıyor.Insallah bende de sendekı gıbı cok guzel etkı gosterıcek.O zaman dolabımdan asla eksık etmem macunumu dıye dusunuyorum.
:))))))))))) kıs kasık kasık yeme sabah ogle aksam 1 er kere ye ustunde zaten yazıyor :) fazlası belkı yan etkı yada zarar fılan eder ınan vıcdan azabı cekerım.o kadar met ettım de kıza ne oldu dıye. mavı kutulusunu mu aldın sarı kutulusu mu :) gercı ıkısıde aynı ama ne bılım ben mavıyı daha cok sevdım bogazımdaan kolay gecıyor sarısını yutmakta zorlanıyorum af edersın 3-4 kere oguruyorum yutarken belkı sen tadını seversın :)