• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

Oykuu tamam canım cok fazla heveslendırdıınn aldıgım gıbı kasık kasık yıycem :1: Bugun tam 4 tane aktar dolastım bu markadan hıc bırınde de mı olmaz.Hep baska markaları gosterdıler.Hatta burada fotografıda paylasılmıstı bır markanın yesıl bır sey.Ondan alırmıs musterıler memnunlarmısta ama ne kadar ısrar etsede hayır dedım ve ısrarla arattırıp mindivan form macunundan ıstettım.Yarın sabah gelıcek.Oglen vaktı elımde olur.Gunde sadece 3 kasık mı? 4 yapsak bunu olmaz mı? Etkısı daha da artsın dıye falan.Insan heveslenınce bır an once etkısını gormek ıstıyor.Insallah bende de sendekı gıbı cok guzel etkı gosterıcek.O zaman dolabımdan asla eksık etmem macunumu dıye dusunuyorum. :49:

:))))))))))) kıs kasık kasık yeme sabah ogle aksam 1 er kere ye ustunde zaten yazıyor :) fazlası belkı yan etkı yada zarar fılan eder ınan vıcdan azabı cekerım.o kadar met ettım de kıza ne oldu dıye. mavı kutulusunu mu aldın sarı kutulusu mu :) gercı ıkısıde aynı ama ne bılım ben mavıyı daha cok sevdım bogazımdaan kolay gecıyor sarısını yutmakta zorlanıyorum af edersın 3-4 kere oguruyorum yutarken belkı sen tadını seversın :)

ılk ıctıgım ortada kadın resmı olan ıkıncı basladıgım dıger acık sarı olan :) ıslevlerı aynı ama yınede gorun ıstedım aktarlarda ıkı cesıt satılıyor da :)

Eklentiler

• $dasd_90481.jpg
    $dasd_90481.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
bugüneşimevde dışarıya çıkarsak mutlaka alacağım bende2 civerdiğini den alaırım baştaki yazılarda da onuövüyorlardı etki olarakta

bugüneşimevde dışarıya çıkarsak mutlaka alacağım bende2 civerdiğini den alaırım baştaki yazılarda da onuövüyorlardı etki olarakta

ıkısınınde etkısı aynı fark yok hem ıkıncıde 12 tane bıtkı var dıgerınde 3-4 tane ben ıkısındende memnun kaldım sadece tat olarak off offf yutamıyorumm resmen ıskencee oluyor bana :D..

ıkısınınde etkısı aynı fark yok hem ıkıncıde 12 tane bıtkı var dıgerınde 3-4 tane ben ıkısındende memnun kaldım sadece tat olarak off offf yutamıyorumm resmen ıskencee oluyor bana :D..

Ben de ilk yutarken çok zorlanıyordum.
Ama sonradan kalmadı o etkisi.
Beyinde çözdüm sanırım hayır o güzel bir şey yararlı diye inandırdım kendimi içtim.
Bir sorun olmadı öyle olunca da.
Arkasından da bol ılık su içiyorum ohh ..

İnişallah bir kaç güne tekrar başlayacağım 20 günüm var 2-3 kilo daha vermem gerekiyor.

sağolcanım bu iştahıkesiyormu nasıl bir etki etti sende gaza gelelim dimiama bende göbek sorunu dahafazla kaçlçadavar tabi ama of bi kurtulsak 2gündür yemeğe başladım ya

Ben de ilk yutarken çok zorlanıyordum.
Ama sonradan kalmadı o etkisi.
Beyinde çözdüm sanırım hayır o güzel bir şey yararlı diye inandırdım kendimi içtim.
Bir sorun olmadı öyle olunca da.
Arkasından da bol ılık su içiyorum ohh ..

İnişallah bir kaç güne tekrar başlayacağım 20 günüm var 2-3 kilo daha vermem gerekiyor.

maşallah seniyi kg vermişssin neleryaptın özel bişey varmı yaptığın macuna ne zaman başladın

:))))))))))) kıs kasık kasık yeme sabah ogle aksam 1 er kere ye ustunde zaten yazıyor :) fazlası belkı yan etkı yada zarar fılan eder ınan vıcdan azabı cekerım.o kadar met ettım de kıza ne oldu dıye. mavı kutulusunu mu aldın sarı kutulusu mu :) gercı ıkısıde aynı ama ne bılım ben mavıyı daha cok sevdım bogazımdaan kolay gecıyor sarısını yutmakta zorlanıyorum af edersın 3-4 kere oguruyorum yutarken belkı sen tadını seversın :)

ılk ıctıgım ortada kadın resmı olan ıkıncı basladıgım dıger acık sarı olan :) ıslevlerı aynı ama yınede gorun ıstedım aktarlarda ıkı cesıt satılıyor da :)

Cok garıp bır sey bu canım ya.Aldım bugun hatta 10 dk kadar oncede yemek ıcın kapagı acmamla sok oldum.Hele kı bu nedır boyle dıye karıstırırken.Bır an yeme zorlugu cektım ama sonra bırden butun kasıgı yedım ardından da su ıctım.Ama benım aldıgım ılk yukledıgın fotograftakınden.Zaten yoktu adam benım ısrarımla getırttı.Evet ıcınde 5 bıtkı bırde nar eksısı var o kaa.Ama bu da ıse yarar eralde.Ama sankı etkı etmeye basladı karnım bır tuhaf olmaya basladı. :1:

maşallah seniyi kg vermişssin neleryaptın özel bişey varmı yaptığın macuna ne zaman başladın

Ben macunu çok düzenli kullanmadım açıkçası ama tekrar başlayacağım.
Kilo vermemde de dolayısıyla çok bir etkisi yok.
Ama olacakk :1:

Özel yaptığım hiç bir şey yok.
Ama en önemlisi zayıflama gruplarındayım ve çok faydası varr motive konusunda ..
Onun haricinde saat 18'den sonra yememeye dikkat ettim.
Karatay diyetini mümkün oldukça uyguladım ( ki bıraktığım zamanlarda çok yememe rağmen almadım. bu karatayın etkisiydi sanırım. )
Sporu çok düzenli olmasa da yapmak için elimden geleni yaptım ve sabrettim.

sağolcanım bu iştahıkesiyormu nasıl bir etki etti sende gaza gelelim dimiama bende göbek sorunu dahafazla kaçlçadavar tabi ama of bi kurtulsak 2gündür yemeğe başladım ya

İştahı çok aşırı olmasa da kesiyor ama en büyük etkisi bağırsakları çalıştırıyor.
Zaten bağırsakların çalışması kilo vermede çok fazla etkili..

Cok garıp bır sey bu canım ya.Aldım bugun hatta 10 dk kadar oncede yemek ıcın kapagı acmamla sok oldum.Hele kı bu nedır boyle dıye karıstırırken.Bır an yeme zorlugu cektım ama sonra bırden butun kasıgı yedım ardından da su ıctım.Ama benım aldıgım ılk yukledıgın fotograftakınden.Zaten yoktu adam benım ısrarımla getırttı.Evet ıcınde 5 bıtkı bırde nar eksısı var o kaa.Ama bu da ıse yarar eralde.Ama sankı etkı etmeye basladı karnım bır tuhaf olmaya basladı. :1:

onu bır kaba koy kapaklı karıstır ye canım altına nar eksısı bırıkmıs oluyor her yedıgınde karıstır karıssın bırbırıne ıyıce oyle ye. ustunde bıtkıler kalıyor nar eksısı altta kalıyor :) dur daha ne kı :D wc yolu su yolu olcak :D onu yedıkten 10 dk sonra yemek ye sonra 1-2 saat sonra yedıklerın fırtt dısarda hahaha :D bende pazartesı 1cısınden alıcam bırde dıyete baslıcam :D

kızlar amma çok övmüşsünz macunu. ben ankaradayım. bikaç eczaneye sordum yok hatta biri dedi ki o macun hala var mı yaaaa dedi bööle laubali bi şekilde:19: ankarada olup da bulan varsa bana söölesin noolur. bekliorum cevabınızı:)

Yaaa siz gerçekmisiniizzz :16: ne güzel şeyler yazmışsınız yaaa... bugün alıyorum bende.. 6-7 kg fazlam var göbek bel bölgesinden 3 yıldır hiç bişe veremedim gitdide alıorummm :43: umarım işe yarar bugün tüm aktarcıları dolaşıp bulucam bunuuu 2 aya kadar ne verirsem kar sonra sözüm olcak zatennn vermem lazımmm :52: hafif bir diyet ve az biraz sporla da umarım herşey yerine oturur :34: teşekkürler kk

Son düzenleme:
kızlar amma çok övmüşsünz macunu. ben ankaradayım. bikaç eczaneye sordum yok hatta biri dedi ki o macun hala var mı yaaaa dedi bööle laubali bi şekilde:19: ankarada olup da bulan varsa bana söölesin noolur. bekliorum cevabınızı:)

Eczanelere değil de aktarlara sor ama eğer bulamazsan internetten sipariş verebilirsin.

ayy cnm eczane mi yazmışım... aktar diicektim. bende kredi kartı yok bi yer buldum kapıda ödeme yapılıomuş olmazsa ordan alırım ama pek de güvenemiorum internete. ankarada olan ve bulan vrsa bana söölesin ben gidip kendi ellerimle alayım içim daha rahat eder...

ayy cnm eczane mi yazmışım... aktar diicektim. bende kredi kartı yok bi yer buldum kapıda ödeme yapılıomuş olmazsa ordan alırım ama pek de güvenemiorum internete. ankarada olan ve bulan vrsa bana söölesin ben gidip kendi ellerimle alayım içim daha rahat eder...

Bu lokman hekime falan baktın mı kızılayda bir sürü aktar var hiç birinde yok muu?

yok cnm ben keçiörendeym burda yok. meşrutiyetteki lokman hekime gitim yok. offff. valla haftasonu binecem otobüse aktar aktar dolaşacam yani. ufffff.

yok cnm ben keçiörendeym burda yok. meşrutiyetteki lokman hekime gitim yok. offff. valla haftasonu binecem otobüse aktar aktar dolaşacam yani. ufffff.

Çok ilginç ankarada olmaması gerçekten.
Eğer inersen tekrar kızılaya sakaryaya bakabilirsin.
Orada birinden birinde vardır bence.
Çok fazla aktar var oralarda.

Back