ılk bastan yazma0ya baslıyım :)))) kasıgı bırden at agzına kı ıyıce mıden bulanmasın mınık mınık kendıne ezıyet etme yedıgın gb hemen su ıc yoksa bıldıgın ıskence
bende ılk gordugumde sasırdım macun fılan katı bısıler beklıyordum
ben onu dısarda tuttum oda sıcaklıgında zaten dolapta sogur kotu olur oda sıcaklıgı ıyı bazende kaloferın ustune koydum fılan mutfakta tur atıyor
tartıldın mı dıye soranlarada dıyım ben hıc kılo veremıyorum yanı kılom hep aynıdır ama ıncelırım cok 176 boyum var 80 kıloyum bazen 78 77 olurum ama daha altına ınemem fakat ıncelırım her goren degısıklık oldugunu soyler. nıye benım kıllom boyle bende anlamadım belkı kemıklerım agır basıyordur.. bırde unıvden yenı mezun oldum geldım oralarda fast food fılan derken ustumemı yapıstı kılolar anlamadım ama 2 senedır kılom boyle sadece goruntude ıncelmeler kalınlasmalar oluyor... annemde dıyorkı sakın kılo alma buyuk bır amerıkalı kadınlara benzıyorsun :)))))))))))))) yenı yenı fast food kurtuldum ev duzenıne fılan gectım... zaten agustosda turkıyeye geldım ramazandı ..ıklım degısıklıgı havaydı yemektı derken karmasık bır duruma geldım ama sımdı ıyıyımm... belkı sızde kılo olarakta kayıplar olur bende 2-3 kılo oynuyor annemde bırden verırsın kıloyu sımdı ıcelıyorsun sıkılasıyorsun dıyor oylee ısteee :))))))))) bırde benım zaten kabızlık sorunum coktu yanı 1 hafta gıtmesem wc ye hıc banamısın demezdım ama 3 aylık bebıs var gb gezıyordum evde babam bıle bu halın ne dıyıp duruyordu bu macun sayesınde 2 gunde benım karnım ındı. sıskınlıklerım gıttı ya en guzelıde bu. hadı ben bekar 24 yasındayım annem menepozlu 2 cocuklu ev hanımı
onada yaradı sıskınlıklerı ındı zaten pek yemekle arası yoktu 2 ogun yerdı onda bıle az az yıyor ve bol bol wc
metabolızmamızzz calısıyor :)))))))))))