Form Macunları

cnm ne kadar kilo verdin ve bir şişe macun ne kadar gidiyor.bende başladım bugün 4.günüm ama ben yasemin adında macun inşallah faydasını görürüm ama pek yediklerime dikkat etmiyorum

cnm ne kadar kilo verdin ve bir şişe macun ne kadar gidiyor.bende başladım bugün 4.günüm ama ben yasemin adında macun inşallah faydasını görürüm ama pek yediklerime dikkat etmiyorum

kılo vermedım ama cok ınceldım 1 beden dar pantolonlar ustlukler alıyorum artık ama kılom aynı bu hafta dıyete ve spora basladım. 1 sıse 15 gun fılan gıdıyr heralde bılmem kı dıkat etmedım :))))) ama ıstahımı kestı cok fakat yutarken öllüyorum artık fare zehrı gıbı gelıyor bana..zorlanıyorum ıcerken yıne devammm

bu nasıl bir macun kızlar yani macun gibi yoğun kıvamlı mı bir iki tane kullandığınız markalardan yazsanız da bilmeyenler de gidip kazıklanmasalar birde fiyat da yazarsanız süper olur. benim tek derdim bitmez tükenmez kabızlık

Macun gibi bir kıvamı var yoğun bir şey.
Mindivan al derim kullandık onayladık. 10-15 tl arasında değişiyor fiyatlar.
Kabızlığa birebir zaten.

Macun gibi bir kıvamı var yoğun bir şey.
Mindivan al derim kullandık onayladık. 10-15 tl arasında değişiyor fiyatlar.
Kabızlığa birebir zaten.

birşey diycem teşekkür ederim cevap verdiğin için mindivanın içinde sinameki var lokman attar ın bir macununa baktımda içeriğinde sinameki yok ben 1 yıl önce bu sinamekiyi çok kullandım bıraktıktan sonra daha kötü oldum şimdi korkuyorum sinameki içeren birşey kullanmaya acaba ikisinin arasında işlevsel olarak fark varmıdır ya bilginiz varmı?

Lokmanı bilmediğin için ona bir yorum yapamayacağım ama sinemaki konusunda çoğu kişi burada önce bir tedirgin oldu fakat sanırım miktarı az olduğundan dolayı ve bizim gibi kaynatıp koyulmadığından dolayı bir problem olmuyor.
Düzenli kullandım ve bıraktım da ama gayet iyi durumdaydı bıraktığımda da düzenim gayet iyiydi.

peki kullanmadan önce böyle bir sorunun var mıydı yoksa normaldi de kilo mu verdin sadece?

Şu an tekrar başladım ama bundan önceki yaklaşık 20 gün hatta 1 ay kullanmıyordum.
Kullanmayı da yemeklerden yarım saat önce kullandım 2 öğün yaparsam 2 kere 3 öğün yaparsam 3 kere kullandım.
Sonrasında hemen su içtim 500 ml kadar.
Düzensiz kullandığım zamanlarda oldu ama bırakmadan önce 1 ay düzenli kullandım.

çok çok teşekkür ederim :):) yarın alıp başlıycam kullanmaya kabızlığım bir gitse of offfff

çok çok teşekkür ederim :):) yarın alıp başlıycam kullanmaya kabızlığım bir gitse of offfff

Umarın sen de faydasını görürsün ama sankın 2 günde işe yaramadı deyip bırakma 1 hafta içinde sonucu göreceksin ama benim 20 günlük bir sorun söz konusuydu o yüzden biraz uzun sürmüş de olabilir.

yok yaa hemen bırakmam birde omega 3 balık yağı da aldım kullanmaya başlıycam şimdi form macununa da yarın bakıcam aktardan sorarım alırım ama senin ciddi kötü olmuş hiç doktora gittin mi bu sorun için??

Klasik bir ilaç yazdı hiç bir işe yaramadı o da ..
İlaç da denedim yani.

Klasik bir ilaç yazdı hiç bir işe yaramadı o da ..
İlaç da denedim yani.

bende bir kaç kez gaz sancılarından dolayı hastaneye kaldırıldım ama resmen böbrek sancısı gibi çok kötüydü proton pompası inhibitörü yazdı ne olduğunu bilmiyorum mide ilacı sanırım ama işe yaramadı hep gaz ve kabızlık diyet yaparak azalttım biraz bunları ama diyet olunca tabi kabızlık daha çok arttı. birine gittim kabızlık için ilaç vermedi kaşık kaşlık zeytinyağı içeceksin günde 3 öğün ot yiyeceksin dedi deli mi ne nerden bulayım 3 öğün otu öyle çekiyorum bende inşallah bu macun iyi gelir

Omega 3 de işe yarar aslında keten tohumu zeytin yağı sirke bal karışımı sabahları düzenli kayısı tüketmek ayrıca sabah aç karnına ayakta sıcak su içmeyi de alışkanlık haline getir.
Yöntem çok çoğu da işe yarıyordur da benim problemim büyük olunca bu kadar uğraştırdı senin de öyle gibi ..

hmm ayakta sıcak su içmek ilginçmiş ama mantıklı :):)

bugün kullanmaya başladım ben de canım.hem zayıflamaya yardımcı olsun hem de bağırsaklarımı düzenlesin diye.bakalım bende de işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…