S
_sedna_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi selmaizmirli
slm kızlar aranıza yeni katıldım.benim cildimde güneş lekeri var hangi fondöteni tavsiye edersiniz
wichy dermablend yüksek kapatıcı fondoten alıcam birazdan. online alışverişi olan bi eczaneden 47 küsür fiyatı. 50 ytl üzerine kargoda ücretsizmiş..
arkadaşlar kesinlikle bi markayı kötülemek için yazmıyorum ciltten cilde değişebilir tabi ama kesinlikle avonu tavsiye ETMEM :1no2:
ben kendimde temsilciyim ama inanın fondötenleri de dahil olmak üzere hiçbir ürününden fayda görmedim belki fiyatını görünce şu marketlerde satılanlardan pahalı dolayısıyla daha kaliteli diye düşünebilirsiniz ama hiç de öyle değil en son ışıltı veren fondoteni kullandım çenemde bir tek sivilce yokken şimdi bariz şekilde sivilcelenmiş bir cildim var.Tecrübeyle sabittir arkadaşlar.senağlama
..................................BİR DOST...........................................
kızlar ben flormar kullanıyorum çok memmnunum en son 10tl aldım yine alcam tavsiye ederim hihoyyyt
canım ben clarins kullanıyorum, hem güneşe karşı da etkili çok memnunum fiyatı da 80-90 civarı
canım nerden aldın clarinsini ben 80 ytlye bulamıyorum havaalanı free shoplar hariç..
şeker ben genelde sevilden alıyorum ama fiyatını tam hatırlayamadım çünkü birçok şey alıyorum. sen bi bak sevil e bence