Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondotenlerin fiyatlarini yazarmisiniz

S

selmaizmirli

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi selmaizmirli
Arkadaslar bir fondoten almam lazim sizin memnun oldugunuz fondotenin adini ve fiyatiini yazarsaniz cok mutlu olurum :)

ben Avon Kullaniyorum 60 Milyona Almiştimmm

ben avondan alıyorum canım fondoteni....fiyatları kampanyaya göre değişiyo açıkçası...10 -50 ytl arasında alman mümkün..çeşidine göre...

sagolun canlarim :) anlasilan 50 ytl den asagiya yok.o zaman i.d bare alayim.cunku mukemmeldi.mineral tozuymus zaten zarari da yokmus diyolar :)

açıkçası i.d dışında hiçbir fondötene 70-80 ytl vermem .o da mineral oldugu için aldım.clinique perfectly real mak-up 40 ytlye falan aldım,bazen ondan sürüorum 2. tüpüm zaten.tavsiye ederim.ama sevil veya tekin acardan al .bu indirimli fiyatı çünkü.yerimseniben

clarins truly mat da cok iyi pürüzsüz yapıyor fiyatı tekinacar da 55ytl ama buara guerlainden cok memnunum tavsiye ederim

canım bourjoıs mattlovely fondoten 34 ytl ve cok guzel

clinique repair wear sevillerde 55 ytl normalde 83.ve mükemmel bir fondöten

ben max factor un pudurasını kullanıyorum.fondoten kullansam mı,gözenekleri kapatıp cildi bozuyor diyorlar,doğru mu?

arkadaşlar sizlere bir internet sitesi vereceğim belki çoğunuz biliyorsunuzdur;

www.strawberrynet.com

Bu yazdığınız ürünleri o fiyatların neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz. Ayrıca kargo da ücretsiz sadece parfümlerde cüzzi bir miktar alınıyor. Hepinize tavsiye ediyorum süper bir site. Ben sürekli kozmetik alışverişimi buradan yapıyorum.

clarins trult matte 55 ytl
guerlain silky smooth 75 ytl
ysl perfect touch 70ytl
laura mercier oil free foundation 90ytl
clinique superbalanced 47ytl
chanel double perfection 75ytl

amway tam yağ kontrollu fondoten--48ytl

kızlar istanbul anadolu yakasında sevil mağazaları nerde var? bana en yakın avm capitol ama orda sevil yok sanırım. yardımcı olursanız sevinirm.

arkadaşlar kesinlikle bi markayı kötülemek için yazmıyorum ciltten cilde değişebilir tabi ama kesinlikle avonu tavsiye ETMEM :1no2:
ben kendimde temsilciyim ama inanın fondötenleri de dahil olmak üzere hiçbir ürününden fayda görmedim belki fiyatını görünce şu marketlerde satılanlardan pahalı dolayısıyla daha kaliteli diye düşünebilirsiniz ama hiç de öyle değil en son ışıltı veren fondoteni kullandım çenemde bir tek sivilce yokken şimdi bariz şekilde sivilcelenmiş bir cildim var.Tecrübeyle sabittir arkadaşlar.senağlama
..................................BİR DOST...........................................

avondan alıyorum.
ancak indirim aylarını takip etmen gerekli.
bir fondöten 45 ytl iken ben geçen ay yakalım 25 e aldım.

avonun yeni kataloğundan aldım 18,25 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…