Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye ki, söyleyebiliyoruzOnu söyleyemiyoruz
Şu saatten sonra bunun ederi şu fiyatmiş denmez sonuçta 1 kere yaptırdınız bir daha gitmessiniz olur biter.Acaba parasını verirken mi desem kaç kişiye sordum herkes yarı fiyatını söyledi diye
Fiyattan terziyi tespit etme özelliğimiz olduğunu düşünüyor olabilirTerziyi bulup yakasına mı yapışacağız yav niye fiyat söylemiyosunuz, merak ettik
Doğru düşünmüş mesela çarşıya inip başka terzilere de sorduğu için batıda yaşadığını anladım ben fiyat da söylerse il ilçe bilgisi verebilirim öyle de becerikli bi hanımkarıyımFiyattan terziyi tespit etme özelliğimiz olduğunu düşünüyor olabilir
Öğrenince bize de yaz zira ben senin kadar becerikli değilimDoğru düşünmüş mesela çarşıya inip başka terzilere de sorduğu için batıda yaşadığını anladım ben fiyat da söylerse il ilçe bilgisi verebilirim öyle de becerikli bi hanımkarıyım
Ablamız mont fiyat algısının açığa çıkmasını istemiyor da olabilir, bunu düşünemedikÖğrenince bize de yaz zira ben senin kadar becerikli değilim
Mesela bi mont fiyatına fermuar diken terziyi merak ettim. Ezkaza kimse gitmesin
Ne kadar istedi ki?Arkadaşlar çok canım sıkan bir konu var bugün montumun fermuarı kopmuştu dikilmesi gerekiyordu bizim evin yakınlarında da babamın dayısının eşi terzilik yapıyor ilk defa ona gittim ve montumu yaptırmaya karar verdim. Fiyat sormadım nasılsa yardımcı olur yakın akrabayız dedim bugün montumu almaya bir gittim yüksek bir fiyat soyleedi gece uğraştırdı baya dedi önce şaşırdım ama demek ki fiyatı bu dedim.. daha sonra çarşıya indim diğer terzilere de sordum en fazla dediği fiyatın yarısını diyorlar .. akraba diye o kazansın diye uğraştım ama resmen kendimi kazıklanmış hissettim.. parasını vereceğim ama sizce verirken ne yapmalıyım ne demeliyim . Yani akrabamın istediği fiyatla resmen ucuz bir mont daha alırım öyle söyleyeyim...
Benim herşeye karşı fiyat algım altüst olmuş durumda zatenAblamız mont fiyat algısının açığa çıkmasını istemiyor da olabilir, bunu düşünemedik
Ahah süpersin zeki hemcinsimDoğru düşünmüş mesela çarşıya inip başka terzilere de sorduğu için batıda yaşadığını anladım ben fiyat da söylerse il ilçe bilgisi verebilirim öyle de becerikli bi hanımkarıyım
WhatsApp numaramdan bilgi alabilirsinizDmden bilgi vercek
Tamamda maliyeti neymiş sormadınız mı?Konuştum arkadaşlar merak etmeyin bana çok fazla geldiğini çarşıdaki birçok terzinin yarı fiyatına söylediğini gülerek şakayla söyledim kendi de güldü ben biraz masraflıyım falan dedi Ama dediğiniz gibi bir daha da oraya götürmem .. bu arada fiyat bilgisini kimine pahalı kimine çok ucuz gelip dalga ya da kavga polemiği olabileceği için söylemek istemedim bana göre bir mont için çok fazla bir fiyattı ki diğer terziler de çok şaşırdı o kadar paraya ne dikmiş böyle diye yani dışarıda 200 diyorlarsa o 400 diyor o şekilde düşünün ... Sonuçta yeni mont almıyorum ki ben çok küçük ucuz bir şehirde yaşıyorum 500 liraya bir sürü mont var..