Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondotenlerin fiyatlarini yazarmisiniz

• Konu Sahibi selmaizmirli
valla canm ben bu fondötenı yengenden gordm surdum ve harıka her tonu var alix avien 25 mılyoncuk ama surmeden once herhangı bı kremle karıstır sur super oluyor..yuzde çok guzel duruyor...:)

valla canm ben ılk yengemdeyken surdm ve çok hosuma gıttı hemen aldm her tonu var Alix Avien 25 mılyoncuk...ama surerken azcık kremle karstır ole super super duruyor...kendımden bılıyorm:):)

ben avon ya da oriflame in fondotenlerini kullanmıştım dha once hiç te memnun kalmamıştım fondotende en basarılı ilk 5 marka 1-laura mercier 2-guerlain
3-clarins 4-chanel 5-shiseido

avon u doktorlarında asla tavsiye etmedigini bilmelisiniz öncelikle..
clinique şu an indirimde tüm türkiyede 55 ytl
estee lauder double wear porselen görüntüsü için 80 ytl
shiseido yine en iyilerden 108 ytl
birde bu aralar bare minerals ki memnun olmayan görmedim oda 89 ytl

evde 3 fondoten var biri pupa smart skin 45 mılyona almıştım pudralı diye aldım ama parlama yaptı,max factor lastıng performance 40 mılyon memnunum,clinique skin smoother ykm den indirimli 35 e almıştım ocak ayında güzel kapatıyor ama yağlı bir izlenim veriyor,

I.D. kullanıyorum 78 YTL.amayurtdısında ya da gittigidiyorda daha uygun fiyatı

ben direk fondotn kullanmıyorum ama dermalogica nın güneş koruyucusunu kullanıyorum fondoten gibi ve çok daha sağlıklı geliyor bana ve cilt doktorum da bunu söyledi

fondoten ciltten temizlendigi sürece cildi bozmaz arkadaslar ayrıca şööle de bir durum var cilt tipine uygun fondoten alınmalı ve az miktarda sürülmeli ben pudranın daha cok zararlı oldugunu düşünüyorum

uzun süre makyaj yapan insanların cildi nin bozulduğu bi gerçek tabiki makyajı yatmadan önce iyice temizlemek gerekiyor ama çok sık makyaj yapılan bir cilt bozulur... fondoten ciltte daha güzel duruyo bence ama fondoten daha yağlı olduğu için daha çok bozduğunu düşünüyorm..

Son düzenleme:
taylor's minerals kullanıyorum :asigim:
amerikadan sipariş etmek durumundayım cunku Türkiye'de yok
30 gr jar'ı 12.50USD
oldukça da uzun süre kullanılabilir üstelik
tavsiye ederim

Ben C.Dior pure-light serisini kullanıyorum çok memnunum fiyatı 98-YTL ama sevilden 65 e almıştım. Daha önce bioterm su bazlı fondoten de kullandım o da fena değildi ama Dior çok ince olduğundan yüzünüzde kalıp gibi görüntü vermiyor.

bu kullandıgınız ürünle ve temizliğinizle alakalı bir durumdur
yıllardır makyaj yaparım fakat yüzüne fırca değmemiş arkadaşlarımdan çok daha problemsiz bir cildim vardır şakkıdı

bu kullandıgınız ürünle ve temizliğinizle alakalı bir durumdur
yıllardır makyaj yaparım fakat yüzüne fırca değmemiş arkadaşlarımdan çok daha problemsiz bir cildim vardır şakkıdı

cnm aynı sekilde sana katılıyorum bende yıllardır makyaj yapıyorum ve cildimde en ufak bir problem yok,kaliteli ürünler kullanılırsa bilinçli bir şekilde tabiki de!!!cilde hiç bir zarar vermez

bende çok kaliteli ürünler kullanıyorum ama cildi çok fazla makyaja alıştırmak iyi değil tabi yeri geldiğinde yapılması gerek ama... hergün fondoten filan nefes alamaz cilt. ünlülerin makyajsız hali bu yüzden şaşırtıyo insanları... benim hergün makyaj yapan fondotenli gezen bi arkadaşım cildine de çok iyi bakıyo ama benle yanyana geldiğinde bebek gibi kalıyo benm cildim bence dozunu ayarlamak lazım. :)

canım katılıyorm sana doğallık önemli...

cnm ünlülerin kullandıkları ürünler bizim normal hayatta kullandıgımız ürnler gibi degil sahne için kryolan vs.tarzı ürünler kullanılıyor ki bnlar gündelik hayatta zaten sürülmez,ben 2,3yıldır nerdeyse hergün cok az miktarda fondoten kullanırım cildime cok sükür hiçbir şey olmadı birazda cildin yapısıyla alakalı birşey bence

evet canm kesinlikle cildin yapısı da önemli bazı ciltler daha dayanıklı olabiliyor.. ) ama herkesin kendi bileceği iş tabi..

Son düzenleme:
kızlar max factor lasting performance fondotenin fiyatı kaç?
a.s.

bende flormar kullanıorum ve cok memnunum ne akıo ne putur putur oluo yazın terlesen bıle bıse olmuo cok acaıp bıse tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…