Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondotenlerin fiyatlarini yazarmisiniz

• Konu Sahibi selmaizmirli
bende flormar kullanıorum ve cok memnunum ne akıo ne putur putur oluo yazın terlesen bıle bıse olmuo cok acaıp bıse tavsıye ederım fıyatına gelınce en son 10 aldım galıba ole hatırlıorum uzun zaman oldu cunku

laura mercier oil free biraz pahalı ama cok güzel bir fondoten yaglı ciltli olanlara oneririm

arkadaşlar merhaba,benim bi sorum olucaktı belki tam olarak bu başlığa uygun diil ama bilgisayarımda sorun var galiba çoğu sayfayı açmıyo ben de hazır burayı bulmuşken yazıyım dedim,mazur görün:)
sorum şu;bnm 18 yaşında bir kuzenim var ve cildinde pigment eksiklğinden kaynaklanan renk bozukluu var,bilirsiniz mutlaka bazı yerler beyaz yüzünde..fondoten yardımıyla bunları kapatmak istiyor,avon kataloğunda gördüğü likit ya da köpük fondotenlerden kullanmayı düşünüyor.sizce almalı mı,bi zararı olur mu,fiyatı da uygun aslında tavsiye edrmisniz?

arkadaşlar merhaba,benim bi sorum olucaktı belki tam olarak bu başlığa uygun diil ama bilgisayarımda sorun var galiba çoğu sayfayı açmıyo ben de hazır burayı bulmuşken yazıyım dedim,mazur görün:)
sorum şu;bnm 18 yaşında bir kuzenim var ve cildinde pigment eksiklğinden kaynaklanan renk bozukluu var,bilirsiniz mutlaka bazı yerler beyaz yüzünde..fondoten yardımıyla bunları kapatmak istiyor,avon kataloğunda gördüğü likit ya da köpük fondotenlerden kullanmayı düşünüyor.sizce almalı mı,bi zararı olur mu,fiyatı da uygun aslında tavsiye edrmisniz?

hayır tatlım kesinlikle almasını önermiyorum
avon kozmetik bir üründür
kozmetiklerin cilde zararı oldukça fazla
dermokozmetik ürünler kullansın
ayrıca pigment hastalıkları tedavi edilebiliyor
lütfen doktora gitsin
bu tarz ürünlerle cildini daha fazla yıpratmasın

aslında bikaç doktora gitti ama bunun genlerle ilgili olduğuve yapılabilcek bişey olmadığı söylendi..dermokozmetik ürünler zarar vermez mi peki?bi de avonu normalde önerir misniz,arkadaşım aldı eğer faydası yok derseniz değiştrmeyi düşünyo.bu arada likit olandan aldı..şimdiden teşekkürler:)

max factor al cnm ama fıyatı uygun olsun dersen meybellıne de guzel tavsıye ederım..

christian dior diorskin forever fondoteni kullanıyorum ve çok memnunum çünkü kapatıcılığı çok iyi.tekin acar ve sevilde fiyatı 70ytl
clinique superblanced fondotenide kullanıyorum kapatıcılğı orta ve fiyatı 45 ytl
ama ben sana kesinlikle dior forever fondoteni öneririmyerimseniben

Ben este lauder kullaniyorum,bu arada yurt disindayim daha yeni aldim 60 euro ya aldim.yalniz büyük tüptü benim aldigim..

bir oriflaym danışmanı olarak tabiki oriflaym öneririm.bu ayki fiyatı çok uygun.7.90 ytl.salatalık ekstiresi ile cildi nemlendirir,shea yağı ileyumuşatır.vision fondöten

ben oriflame nin o fondotenini kullandım kesinlikle onermiyorum hiç bgnmedim,
la prairie nin havyarlı fondoteni ni duyan var mı ünlülerin cogu kullanıyormuş,hem mukemmel kapatıyormuş hem de ten makyajsız gibi gornuyorumuşfisfisfis

Smashbox High Definition'u kafaya takmiş durumdayım
givenchy teint miroir'i aldım indirimden faydalanıp fakat henüz elime geçmedi
helena rubinstein color clone aldım o da henüz elime geçmedi
deneyince tecrübelerimi paylaşirim :içelim:

zeynepcim bu arada La Prairie ürünleri hakkında çok şey duydum
genellikle başarili oldugu söyleniyor ama pahalı oldugu da ekleniyor
o paraya değmiyor diyen bile var fisfisfis

bir oriflaym danışmanı olarak tabiki oriflaym öneririm.bu ayki fiyatı çok uygun.7.90 ytl.salatalık ekstiresi ile cildi nemlendirir,shea yağı ileyumuşatır.vision fondöten

bne de aldım bu ay. önce bı sasırdım bıraz sıvı geldı bana. ama nasıl bır renk sectıysem tam cılt rengım.. yuzumde renk olarak hıc değısıklık olmadı ama sılınce , mendıl fondeten oldu. nemlı nemlı yaptı cıldımı anladımkı adamlar yapmıs,degısık guzel bısey ben sevdım yapısı ınce yanı.

Smashbox High Definition'u kafaya takmiş durumdayım
givenchy teint miroir'i aldım indirimden faydalanıp fakat henüz elime geçmedi
helena rubinstein color clone aldım o da henüz elime geçmedi
deneyince tecrübelerimi paylaşirim :içelim:

zeynepcim bu arada La Prairie ürünleri hakkında çok şey duydum
genellikle başarili oldugu söyleniyor ama pahalı oldugu da ekleniyor
o paraya değmiyor diyen bile var fisfisfis

cnm ben yrn gidip iyice bi inceliyecem la prairie nin fondoten ve pudrasını:teytey:

arkadaslar lıkıt fondetenmı yoksa kopuk fondotenmı daha ıyı bende almayı dusunuyorum hangısınden alayım?

tekevizyonda reklam veriyorlar bütün lekeleri kapatıyor ve sudan etkilenmiyormaş alıp kullanacağım fiyatı 99ytl bence sende dene birbirimize yazarız öptüm canım

Hangi marka canım bu? Alıp denedin mi? Memnun kaldın mı diye sorayım?:sm_confused:

body shop oil free 36 ytl
laura mercier ( üstüne tanımam ) 60 ytl
lancome teint idole ultra 60 ytl
ben strawberryden alıyorum arkadaşlar
kızlar bişey dicem ama ukalalık gibi algılanmasın tab herkesin seçimi ama avona 60 milyon vermeyin. inanın avonun ürünleri 10-15 milyon yurtdışında. dörtlü farları avonda 28 ytl amazon da 6 dolar.nacizane önerim eğer okadar para veriyosanız strawberry den çookk daha kaliteli ürünler alına.s. :asigim:

estee 80 YTL
max factor age renew 48 YTL çok memnunum

dior - £23
max factor- £11 - ama bunu kullanmiycam artik cunku igrenc duruo yuzumde ilk zmnlar cok hostu :KK43:

X